Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpis Play-off Clanbase

21. 3. 2010 | 20:25 Counter Strike 1.6
EDIT :  Rozpisy jednotlivých Play-off naleznete v turnajovém systému zde na PLAYzone.cz. Datumy Play-off jsou konečné, žádné zápasy se nebudou překládat. Bohužel nemůžeme vyhovět každému. Za tým PZ, cRLVážení hráči, vážené hráčky, ku příležitosti ukončení základní části našich soutěží, vám přinášíme shrnutí všech lig a odpovědi na otázky, které už jistě datlujete do klávesnice.
Výchozí obrázek

EDIT :  Rozpisy jednotlivých Play-off naleznete v turnajovém systému zde na PLAYzone.cz. Datumy Play-off jsou konečné, žádné zápasy se nebudou překládat. Bohužel nemůžeme vyhovět každému. Za tým PZ, cRL

Vážení hráči, vážené hráčky, ku příležitosti ukončení základní části našich soutěží, vám přinášíme shrnutí všech lig a odpovědi na otázky, které už jistě datlujete do klávesnice.

Předem děkujeme všem hráčům, kteří se do našich soutěží zapojili a doufáme, že i přes nepostup do druhé fáze našich dlouhodobých lig, s námi setrvají a dají v nás svou důvěru i v dalších sezonách. Přejděme ale k tomu, co nás zajímá nejvíce.

Ukončení všech soutěží v Counter Strike 1.6 - Sobota, 20. března 2010

Ceny

Jako ceny do všech osmi hodnocených Clanbase dodala společnost SteelSeries a internetový obchod Supergamer.cz.

Tyto ceny získají vítězové našich soutěží

Portál PLAYzone.cz si vyhrazuje právo měnit ceny v průběhu play-off, z důvodu nedostupnosti daného produktu v určitém období. Dodání cen se pak může protáhnout kvůli nedostupnosti až na 2 měsíce.

Postupující

Z každé naší Clanbase do play off postoupí šestnáct aktivních celků/hráčů, bez ohledu na počet odehraných zápasů. Ti si to pak mezi s sebou rozdají v systému Single Elimination, kde první hraje s posledním, atd. Vše bude vytvořeno a zpracováváno pomocí našeho turnajového systému, hráči/týmy budou do těchto turnajů importováni našimi adminy, tudíž na vás je jen přijít a odehrát své zápasy.

Předběžné datum pro začátek play off je 22. března 2010, tedy už toto pondělí. Začít by se mělo turnaji v 1v1, 2v2 a 3v3, vždy okolo 18 hodiny podvečer. Turnaje v soutěžích 5v5 (ladder i CB) se odehrají následující víkend od skončení soutěží. Kompletní rozpis se zde na webu objeví už tento víkend, proto sledujte pozorně naše stránky.

Na každé play off pro vás chystáme kompletní nabídku sázek, takže nebudete ochuzeni o možnost vsadit si na svého favorita. Za portál PLAYzone.cz přejeme všem účastníkům v další fázi našich soutěží hodně štěstí!