Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Dánská sestava

1. 4. 2010 | 02:07 Counter Strike 1.6
Dánský reprezentační výběr pro letošní European Nations Championship už zná své první jména. Tak jako loni, i letos se Dánsko soustředí okolo tamních Mortal Team Work.MTW.DK - Mortal Team Work na Arbalet Cup Europe, kde skončili druzí.Týmu na této akci vypomohl Timm "ArcadioN" Henriksen FOTO:hltv.org
Výchozí obrázek

Dánský reprezentační výběr pro letošní European Nations Championship už zná své první jména. Tak jako loni, i letos se Dánsko soustředí okolo tamních Mortal Team Work.


MTW.DK - Mortal Team Work na Arbalet Cup Europe, kde skončili druzí.
Týmu na této akci vypomohl Timm "ArcadioN" Henriksen FOTO:hltv.org

Alexander "ave" Holdt je kapitánem nejlepšího dánského týmu a ve včerejších večerních hodinách se mu dostalo pocty stát se kapitánem reprezentace. Už dnes vydal seznam deseti hráčů, kteří ponesou v nadcházejícím turnaji European Nations Championship dánskou vlajku.

Na seznam se dostala celá pětka mTw.dk, ovšem v zápase uvidíme nanejvýš jen tři hráče z tohoto týmu. Dále pak dvojice hráčů z Roskilde Ravens Michael "Friis" Jørgensen a Rasmus "FaagaN" Thomsen. Do reprezentace se vešel i Finn "karrigan" Andersen, který v poslední době září v barvách Ab Ovo. Dvě zbylá místa dostali hráči Cheap Times!, Timm "ArcadioN" Henriksen a Christian "turkizh" Bindslev, který vypomáhá v poslední době týmu Confis.Sharkgaming.

Dánská reprezentace pro ENC

{#Dánsko} Christoffer "Sunde" Sunde
{#Dánsko} Danny "zonic" Sørensen
{#Dánsko} Martin "trace" Heldt
{#Dánsko} Oliver "minet" Minet
{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen
{#Dánsko} Rasmus "FaagaN" Thomsen
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev

Všechny tyto dánské hvězdy se objeví na blížící se akci Copenhagen Games. Proto zůstaňte s námi a sledujte zápasy mezi špičkou dánské scény.

Zdroj: HLTV.org