Přejít k hlavnímu obsahu

Grunex má svoje Ladies

6. 4. 2010 | 13:20 Counter Strike 1.6
Český portál Grunex.com se po vzoru svého partnera ASUS také vydává do dívčích bojišť ve hře Counter Strike 1.6. Do svých řad přibírá sekci donedávna známou jako Virtual World Ladies.Grunex Ladies - Zleva D4NK44, Barciska a NikooolkkaFOTO: Hitpoint.cz
Výchozí obrázek

Český portál Grunex.com se po vzoru svého partnera ASUS také vydává do dívčích bojišť ve hře Counter Strike 1.6. Do svých řad přibírá sekci donedávna známou jako Virtual World Ladies.


Grunex Ladies - Zleva D4NK44, Barciska a Nikooolkka
FOTO: Hitpoint.cz

Jak to již vypadá, dívčí sekce jsou na naší scéně stále oblíbenější. Po přestupu většiny eSubytchek pod společnost ASUS, tak činí i partner této firmy, portál Grunex. Ten pro zviditelnění svého jména angažoval dívčí sestavu, která ještě donedávna dělala čest týmu Virtual World.

Pod tagem Virtual World Ladies se ukázali i na krnovském LanCraftu, kam dorazili jako jeden ze dvou dívčích týmů. Tam ve skupině dokázali porazit tým psymonks a remizovat s mix celkem tEfKari, díky čemuž se kvalifikovali do prvního kola play off.

Prozatím se dívky po boku velezkušené Jany "jance." Kozákové snaží probít kvalifikačními koly v nové Female lize, kterou ESL v letošní sezoně pořádá. Jestli se Jana k týmu časem připojí napořád a vytvoří tak nové bytches, je prozatím záhadou, jelikož její jméno prozatím na soupisce chybí.

Grunex Ladies

{#Česká Republika} Nikola "Nikooolkka_" Horová
{#Česká Republika} Michaela "NIkkuska" Havlíčková
{#Česká Republika} Dominika "Dominica" Luzarová
{#Česká Republika} Žaneta "zanEtka" Borkovcová
{#Česká Republika} Barbora "Barciska" Dolejšová
{#Slovenská Republika} Danka "D4NK44" Nagyová

Dívkám přejeme hodně štěstí, ať spolu ještě dlouho vydrží a rozdají co nejvíce hlav.

Zdroj: Grunex