Přejít k hlavnímu obsahu

ESL: eSuba Ladies postupují do play off

27. 1. 2011 | 17:45 Counter Strike 1.6
Dívčí sestava eSuba Ladies se podařilo dostat skrz základní skupiny ESL Winter Cup do play off. V prvním kole se utkají s rumunskými maniaX Girls.Tým okolo Jany "jance" Kozákové si ve skupině D došel pro druhé místo poté, co porazily turecké Dark Passage a Estonian Female z Estonska. Jedinou prohru hráčky zakusily proti německým Pow3rpuff g1rlZ, které tak stanuly na vrcholu skupiny.V play off se dívčí skvadra utká s rumunskými maniaX.eSports Girls, kterým se v tomto online turnaji opravdu daří. Jak si s nimi poradí česko-slovenské družstvo?
Výchozí obrázek

Dívčí sestava eSuba Ladies se podařilo dostat skrz základní skupiny ESL Winter Cup do play off. V prvním kole se utkají s rumunskými maniaX Girls.

Tým okolo Jany "jance" Kozákové si ve skupině D došel pro druhé místo poté, co porazily turecké Dark Passage a Estonian Female z Estonska. Jedinou prohru hráčky zakusily proti německým Pow3rpuff g1rlZ, které tak stanuly na vrcholu skupiny.

V play off se dívčí skvadra utká s rumunskými maniaX.eSports Girls, kterým se v tomto online turnaji opravdu daří. Jak si s nimi poradí česko-slovenské družstvo?

ESL Female Winter Cup
1. koloSemifináleFináleVítěz
BO3BO3
BO3
 
 
{#Francie} cybernation--     
  {#World}TBA--   
{#Ruská federace} Chicken--     
    {#World}TBA-- 
{#Německo} pow3rpuff g1rlZ
--     
  {#World}TBA--   
{#Německo} ESC.ICY BOX
--     
      {#World}TBA
{#Rumunsko} maniaX.eSports
--    Vítěz
  {#World}TBA--   
{#Česká Republika} eSuba Ladies
--     
    {#World}TBA-- 
{#Polsko} Universal Soldiers
--     
  {#World}TBA--   
{#Ruská federace} m5team--     
 

 

Držíme dívkám palce a doufáme, že postoupí do finále, které následně i vyhraje!
Zdroj: ESL
Štítky: eSuba