Přejít k hlavnímu obsahu

conFis ztrácí a nalézá novou sestavu

7. 12. 2008 | 16:46 Counter Strike 1.6
Je to zhruba měsíc, co jsme Vás informovali o tom, že organizace conFis přijala do svých řad novou CS 1,6 sestavu v čele s Tomášem "jAPK0!" Chybou. Avšak tato sekce dostala výhodnější nabídku od portálu gaming.sk, která nešla nepřijmout.
Výchozí obrázek

Je to zhruba měsíc, co jsme Vás informovali o tom, že organizace Česko conFis přijala do svých řad novou CS 1,6 sestavu v čele s Česko Tomášem "jAPK0!" Chybou. Avšak tato sekce dostala výhodnější nabídku od portálu Slovensko gaming.sk, která nešla nepřijmout.

confis.png

Vyjádření ČeskoTomáše "jAPK0!" Chyby:
Ohledně našeho přestupu pod gaming.sk rozhodlo hlavně super zázemí, které nám bylo nabídnuto, opravdu takovová nabídka se nedá odmítnout, troufal bych si říct, že takové podmínky může nabídnout jenom nEophyte, či eSuba. Dále co rozhodlo o přestupu je velmi dobrý management, pracovitý lidé, kteří to chtějí někam dotáhnout. Chtěl bych poděkovat vedení, že do nás vkládají velké naděje, snad nezklameme ...

Bývalá CS 1,6 sekce conFis o.s. :
Česko Tomáš "jAPK0!" Chyba
Česko Martin "Trpaslik" Kindl
Česko Martin "Kuk1" Buchta
Česko Tomáš "ufik" Voslař
Česko Martin "Marthyy" Soukup
Česko Radek "-SaM-" Finda

Ale uběhlo pár hodin a conFis se mohou pyšnit novou, slovenskou CS 1,6 sekcí.  K týmu conFis o.s. se připojují hráči z občanského sdružení Slovensko Crew.sk! Tito hráči jsou spolu hodně dlouho a u soupeřů si vybudovali značný respekt.

Sestava nové CS 1,6 sekce conFis o.s. :
Slovensko Tomáš "benq1" Masaryk
Slovensko Martin "j0sse" Búrik
Slovensko Richard "un1qe" Hrynčuk
Slovensko Michal "dezik" Hyross
Slovensko Matej "MoOnTy" Kandlbauer

Vyjádření Slovensko Tomáše "benq1" Masaryka:
"Som mimoriadne rád, že sa nám konečne podarilo nájsť to, čo sme hladali. Dúfam, že sa nám bude v novom pôsobisku dariť a že budeme reprezentovať team CONFIS len v tom najlepšom svetle. Takisto dúfam v serióznu spoluprácu oboch strán a verím, že nám to vydrží čo najdlhšie. Ďakujeme vedeniu za dôveru, ktorú sa budeme snažiť premeniť na čo najlepšie výsledky."

Novou sekci conFis o.s. budete moci vidět na LanParty v Seredi 20.12. 2008.

Držíme palce oběma sekcím ať se jím v nových působištích daří.