Přejít k hlavnímu obsahu

HUML Liga - Semifinále + Rozhovor

3. 5. 2009 | 16:58 Counter Strike 1.6
Jedna z nejstarších lig u nás pomalu končí. Vývoj playoff dospěl do semifinále, ve kterém zůstávají čtyři nejlepší klany, podle hodnocení základní části. Metal Force, NEBREC, Forever Players a Ghostfox - jen jeden z nich bude moci ochutnat chuť vítězství, kdo z nich to bude?
Nejdříve Vám připomenu výsledky ze čtvrtfinále,
Metal Force - RYKERS o.s. [16:07] eSsential - Ghostfox [00:16k] Forever Players - sEnsitive [16:10] NEBREC - eSuba.Ladies [16:07]
Výchozí obrázek

Jedna z nejstarších lig u nás pomalu končí. Vývoj playoff dospěl do semifinále, ve kterém zůstávají čtyři nejlepší klany, podle hodnocení základní části. Metal Force, NEBREC, Forever Players a Ghostfox - jen jeden z nich bude moci ochutnat chuť vítězství, kdo z nich to bude?


Nejdříve Vám připomenu výsledky ze čtvrtfinále,

Česko Metal Force - Česko RYKERS o.s. [16:07]
Česko eSsential - Česko Ghostfox [00:16k]
Slovensko Forever Players - Česko sEnsitive [16:10]
Česko NEBREC - Česko eSuba.Ladies [16:07]

Jak vidíte, dařilo se především "domácím" týmům až na klan eSsential, kteří prohráli kontumačně.

Semifinále má tedy tuto podobu

Česko Metal Force - Slovensko Forever Players
10.5. 20:00 na mapě de_dust2
[xx:xx]
Metal Force : kazimir, berry, paja, 2nd & hajcl
Forever Players : hotline, LuccasS, esqo, Ch1ppy, letko, damned

Česko NEBREC - Česko Ghostfox
6.5. 20:00 na mapě de_dust2
[xx:xx]
NEBREC : cRl, vief, jab, WisN, tNc
Ghostfox : J.a.n.y.y , fdo , ppk , Kaleja , ???

 

Zvládnou svou vítěznou pouť Metal Force nebo NEBREC, kteří za celou sezonu neochutnali hořkost porážky, nebo zvítězí slovenští FPS a zruší nadvládu českých týmů od začátku ligy?

Přidávám rozhovor s hráčem týmu Metal Force Pavlem "paja" Řehořkem, který se stal novou akvizicí týmu těsně před začátkem turnaje.

United-games UG[R] Man1 : Ahoj pájo, tak nám něco o sobě řekni. Já tě znám, nějakej ten mix už jsem s tebou hrál. (schválně píšu pájo)

Česko MF/ paja : Tak jmenuji se Pavel Řehořek, je mi čerstvě 18 let  a jsem z Brna. Dříve sem hrál s hajclem, igorem a dalšíma bláznama za klauNy a v současné době hraju za Metal-Force jestě s většíma magorama.

United-games UG[R] Man1 : Ty jsi k týmu přišel těsně před začátkem ligy, byla pro Vás základní část nějak důležitá? Nebo jste to spíše odehráli s mix taktikama a i přesto jste nepocítili hořkost porážky?

Česko MF/ paja : Tak nepotkali jsme v základní části nijak silný tým, který by nás výrazněji potrápil. Takže taktiky nebyli nijak moc třeba.

United-games UG[R] Man1 : Koho považuješ tím "silný" tým. V základní části jste potkali například loňské finalisty tým eSsential.

Česko MF/ paja : Kde ty lonské sněhy jsou, :D asi takhle ti to řeknu, essential toho moc od minulého roku nenatrénovali a taky to tak vypadá. Jediný silný tým, který potkáme doufám až ve finále, bude asi tým NEBREC pokud neudělají nějaký větší kix.

United-games UG[R] Man1 : Určitě jsi jako pravý brňák navštívil včerejší BT cup, koukal jsi se po svých soupeřích? Myslím tim hráče NEBREC a Forever players?

Česko MF/ paja : Tak jistě ale po NEBREC sem se moc nedíval. Špíš sem šel pozdravit gcka a tak . A co hlavně sem tam byl za Romankou(cica mica) :o*.

United-games UG[R] Man1 : A co treninky v poslední době? Trenujete hodně?

Česko MF/ paja : Jelikož Empik pracuje, tak jsou naše treninky hodně divoký. Ale v rámci možností se snažime. Zvlaště berry kterej to vždycky sbírá abychom se vůbec sešli. (a za to mu dík)

United-games UG[R] Man1 : Rozebíráte i taktiky vašich soupeřů? Stahujete si i soupeřova dema?:)

Česko MF/ paja : Máme dost práce s našima taktika. Ješte rozebírat soupeře, to by nas asi položilo :D!

United-games UG[R] Man1 : A co sehrávání s ostatními, do týmu si přišel těsně před začátkem ligy a je z tebe jeden z tahounů týmu.

Česko MF/ paja : Tak se všemi v týmu se znám už delší dobu. Hrávali jsme proti nim s klauNy a občas jsme i nějakej ten mix dali. Jejich styl hry znám velice dobře takže souhra byla otázka 2-3 pcwček.

United-games UG[R] Man1 :  Takže si myslíš že máte šanci zvítězit v turnaji?

Česko MF/ paja : Buďto my nebo NEBREC.

United-games UG[R] Man1 : Já si myslí, že už jsem tvůj mozek potrápil dost, chceš ještě touto cestou někoho pozdravit, poděkovat?

Česko MF/ paja : Tak určitě Romanku :o*. Pak asi Hajcla , iGORA , blizze a všechny fellaz z japkova ventrila (nevýjímaje tebe man1). + celej tým Metal-force. A prostě všechny co mě znaj :)!

b032ae990ef3f2b5.jpg

Pavel "paja" Řehořek