Přejít k hlavnímu obsahu

HUML LIGA: Finále

19. 5. 2009 | 00:45 Counter Strike 1.6
Huml liga spěje ke svému dalšímu konci. Již dvanáctký ročník této ligy zažije velké finále. Utkají se v něm týmy NEBREC, vedené zkušeným harcovníkem Vojtěchem "cRl" Švanem, a slovenští Forever Players, kteří udolali v semifinále napůl mixující tým Metal Force.
 
vs
Výchozí obrázek

Huml liga spěje ke svému dalšímu konci. Již dvanáctký ročník této ligy zažije velké finále. Utkají se v něm týmy NEBREC, vedené zkušeným harcovníkem Vojtěchem "cRl" Švanem, a slovenští Forever Players, kteří udolali v semifinále napůl mixující tým Metal Force.

 

vs head-link.png

Před začátkem playoff se nejvíce věřilo, že ve finále uvidíme dva nejlepší klany po základní části, týmy NEBREC a Metal Force. Ovšem "železňáci" nedostáli slov Páji "paja" Řehořka, že udolají své východní soupeře. Možná na vině byla nesehranost hráčů v poslední době, možná to, že výše zmíněný hráč nehrál. O tom už se můžeme jen dohadovat. Jediné co víme stoprocentně je, že tým Forever Players porazil Metal Force 16:8 a z celkově čtvrtého místa postoupili do finále.

Jejich soupeřem budou hráči týmu NEBREC, kteří o titul bojují vším čím můžou. Své soupeře válcují jednoho za druhým a s nikým se nemazlí. Porazí v již osvědčené sestavě nabuzené FPSka? Uvidíme...

Česko NEBREC vs Forever Players Slovensko
19.5. 2009 20:00
[00:02]
07:16
13:16
NEBREC : jab, cRl, WisN, tNc, vief
Forever Players : letko, hotline, esqo, chippy, damned
mapy : de_nuke; de_inferno; de_dust2
Hraje se stylem TB3
HLTV : hltv5.verygames.net:27069

Kdo zvítězí v tomto česko-slovenském duelu? Na stránkách NEBREC si můžete přečíst rozhovor s Vojtěchem "cRl" Švanem.

A zde Vám přináším rozhovor s Jakubem "vief" Kutým.

United-games UG[R] Man1 : Co se ti vybaví, když se řekne finále HUMLa?

Česko NEBREC] vief : Tak HUML je hodně stará liga :) No tak to je tak vše, protože před přichodem do Nebrec sem tam nikdy nehrál.

United-games UG[R] Man1 : Co říkáš na svého soupeře? Tým forever players, myslíš si, že budou na vás nabuzeni, když porazili jednoho z favoritů na titul?

Česko NEBREC] vief : Od těhdlech sme dostali na zadek v u2, ale nemyslím si, že nás porazí. Sami řikaj, že moc nehrajou a my to fetujem každej den, takže asi tak.

United-games UG[R] Man1 :  Je něco speciálního, co dělá vief před každým zápasem?

Česko NEBREC] vief : Dám si unmute na vt, abych si zas připadal jak v zoo a deme na věc, někdy kolem mě proletí larva, ale většinou se u mě nezastaví.

United-games UG[R] Man1 :  A co týmová souhra, jak jsi řekl, prý to fetujete denně.

Česko NEBREC] vief : No hrajeme každej den a každej na někoho musím řvát, protože si nepamatuje co bylo včera, takže si frčíme furt to stejné a já podle nálady kluky pošlu do záhuby nebo k sládkému konci.

United-games UG[R] Man1 :  Je něco opravdu speciálního, co děláte jako tým?
Třeba hokejisti přijedou před začátkem zápasu ke svému brankaři a poklepou ho po betonech, nebo třeba francouzští fotbalisté líbali Fabienu Barthezovi plešku.

Česko NEBREC] vief : Tak jako správný kolektiv si vždy vyberem někoho a ponížíme ho, vono je lepší když sou 4 hráči uvolněný a jeden je nasranej, než když celej team fnuká jak malá holka, taky to utvrzuje to, že se nerozpadnem.

United-games UG[R] Man1 : Já myslím, že jsme se dozvěděli dost. chceš ještě něco pronést do světa ?

Česko NEBREC] vief : Jo určitě nám držte palce, at hrajem skymkoliv cokoliv zítra to zničíme, jinak hello UG I <3 U