Přejít k hlavnímu obsahu

sEnsitive birthday tournament

7. 9. 2009 | 22:06 Counter Strike 1.6
S turnaji se nám roztrhl pytel. Sice né takový ten jako od Ježíška, ale i tento pytel nás navnadí na další víkendy strávené u CS 1.6.  
Výchozí obrázek

S turnaji se nám roztrhl pytel. Sice né takový ten jako od Ježíška, ale i tento pytel nás navnadí na další víkendy strávené u CS 1.6.

 

POPISEK OBRAZKU
ingo: logo sEnsitive

Tým sEnsitive eSports o.s. oslaví příští víkend, respektive dvacátého září své narozeniny. Proto se toto výročí rozhodl oslavit turnajem ve hře, kterou nejvíce podporují - Counter Strike 1.6.

Turnaj bude dvoudenní, první den v sobotu se odehrají skupiny a druhý den, tedy v neděli, si postupující týmy zahrají Single Elimination playoff. Zůčastnit se může 16 týmů, ty budou rozlosováni následně do čtyř skupin po čtyřech. První dva ze skupiny postupují.

Začíná se vždy od 18:00 a týmy hodinu předem potvrdí svou účast v tomto turnaji na klanovém IRC - kanál #sEnsitive.eSports. Turnaj se bude řídit pravidly našeho portálu.

Registrace:

emailem na darthvader@sensitive-team.com . Jako předmět zprávy uveďte "narozeninovy turnaj".
obsah emailu: Název teamu, kontakt na CL teamu (ICQ,email,IRC), Sezam hráčů včetně STEAM_ID všech hráčů, odkaz na stránky teamu.

Klan sEnsitive eSports si pro tento turnaj vytvořil vlastní, unikátní turnajový systém, se kterým by chtěli do budoucna pracovat. Celý systém nakódoval Tomáš "houmr" Halamíček, tímto mu vzdávám všechnu čest.

Ceny

1. místo - 30 hodin do Battlezone, herní server CS 1.6 na 3 měsíce.
2. místo - CS 1.6 server na 1 měsíc.
3. místo - TS/VT server na 1 měsíc.

Navíc ze všech účastníků budou vylosováni tři hráči, kteří získají kšiltovku, triko a plátěnou tašku adidas.

Registrované klany

1. sEnsitive eSports
2. daaaa
3. WARING
4. NooBsTeam
5. 49°N-19°E

GL HF týmu sEnsitive a všem zúčastněním.