Přejít k hlavnímu obsahu

floreNz novou posilou TCM

7. 9. 2009 | 19:51 Counter Strike 1.6
Britská organizace Team Coolermaster oznamuje příchod dvou švédských hráčů a jedné ostrovní legendy v jedna-šestce."Coolermasteři" hledali nové akvizice ihned, jakmile jejich tým opustil Samuel "malaria" Souffi - ten přešel do inactivity, a dvojice  Jon "hyvlarn" Edelsvard a Ali "faken" Cole z týmu odešli.Jednou z posil je britský hráč, dříve známý pod tagem Dignitas, Mark "Sp|ke" Quigle. Ten prý se měl k TCM přidat hned po odchodu z již výše zmíněného týmu.
Výchozí obrázek

Britská organizace Team Coolermaster oznamuje příchod dvou švédských hráčů a jedné ostrovní legendy v jedna-šestce.

"Coolermasteři" hledali nové akvizice ihned, jakmile jejich tým opustil Samuel "malaria" Souffi - ten přešel do inactivity, a dvojice  Jon "hyvlarn" Edelsvard a Ali "faken" Cole z týmu odešli.

Jednou z posil je britský hráč, dříve známý pod tagem Dignitas, Mark "Sp|ke" Quigle. Ten prý se měl k TCM přidat hned po odchodu z již výše zmíněného týmu.

"Myslím si, že je v tomto týmu velký potenciál."

Mark "Sp|ke" Quigley

A poslední dva hráči jsou ze skandinávského Švédska a týmem budou velkým přínosem nejen po stránce herní, ale i zkušenostní. Jsou jimi hráči týmů ex-Playzone.se a Vitriolic, Andre "keiz" Carlsson a Christian "floreNz" Shahan.

Sestava Team Coolermaster

{#Velká británie} Simon "bomber" Potter
{#Velká británie} Daniel"punt" Dougherty
{#Velká británie} Mark "Sp|ke" Quigley
{#Švédsko} Andre "keiz" Carlsson
{#Švédsko} Christian "floreNz" Shaha