Přejít k hlavnímu obsahu

Pink Zinic přibírají španělku

9. 9. 2009 | 19:44 Counter Strike 1.6
Švédské krásky z týmu Pink Zinic přibírají do svých řad novou posilu. Pátým kamenem tohoto nejlepšího female týmu se stává Irene "iReNuKa" Sanchez.Španělská hráčka přestupuje z nejlepšího tamního týmu - badGirls Clan. S hráčky švédského celku se už zná, nedávno týmu pomohla jakožto záskok na nedávném finále Extreme Major Series. Na tomto turnaji Pink Zinic ukořistili první místo.
Výchozí obrázek

Švédské krásky z týmu Pink Zinic přibírají do svých řad novou posilu. Pátým kamenem tohoto nejlepšího female týmu se stává Irene "iReNuKa" Sanchez.

Španělská hráčka přestupuje z nejlepšího tamního týmu - badGirls Clan. S hráčky švédského celku se už zná, nedávno týmu pomohla jakožto záskok na nedávném finále Extreme Major Series. Na tomto turnaji Pink Zinic ukořistili první místo.

Již na začátku týdne Anette "Cazzidy" Skarderud potvrdila, že se nebude moci zúčastnit turnaje Pan European, který se koná v Polsku a na který by se měli podívat i dívky z českého celku eSuby. Tým tak rozhodl pro vyhazov Anette a jako důvod uvedli osobní věci.

Jsme vysoce přesvědčeni, že Irene do našeho týmu přinese svěží vítr, novou energii, skill, sílu a její mnohaleté zkušenosti. Managment Pink Zinic

Sestava Pink Zinic

{#Švédsko} Zainab "zAAz" Turkie
{#Švédsko} Sofie "nisse" Adolfsson
{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Švédsko} Sophie "inzane" Regner
{#Španělsko} Irene "iReNuKa" Sanchez