Přejít k hlavnímu obsahu

Crack Clan mění a vítězí

9. 9. 2009 | 19:54 Counter Strike 1.6
Tým Crack Clan si nejspíš vzal příklad z eSuby a svůj tým obměnil těsně před finále finské kvalifikace o spot do EM4 QR1.Naposled jsme mohli finský tým vidět na nedávném IOL Finals, kde se po boku SK Gaming, Begrip a H2k Gaming snažil získat triumf. Ovšem po prohře s H2k v prvním kole to vypadalo, že by se tým mohl trochu pozměnit.Nejspíše proto z týmu odchází Samu "plastE" Aalto a Max "ruuit" Aspe. Tyto hráče střídá dvojice Matti "SPIKEONE" Jarvinen a Miikka "dRiim" Toroi.
Výchozí obrázek

Tým Crack Clan si nejspíš vzal příklad z eSuby a svůj tým obměnil těsně před finále finské kvalifikace o spot do EM4 QR1.

Naposled jsme mohli finský tým vidět na nedávném IOL Finals, kde se po boku SK Gaming, Begrip a H2k Gaming snažil získat triumf. Ovšem po prohře s H2k v prvním kole to vypadalo, že by se tým mohl trochu pozměnit.

Nejspíše proto z týmu odchází Samu "plastE" Aalto a Max "ruuit" Aspe. Tyto hráče střídá dvojice Matti "SPIKEONE" Jarvinen a Miikka "dRiim" Toroi.

Už dříve jsme s těmito hráči hráli. Potýkali jsme se občas s problémy postoupit ze skupiny, ale když jsme hráli s touto dvojicí, vždy přišli úspěchy. Niko "naSu" Kovanen

Sestava Crack Clan

{#Finsko} Joona "natu" Leppanen
{#Finsko} Niko "naSu" Kovanen
{#Finsko} Tino "tihOp" Puumala
{#Finsko} Samu "plastE" Aalto
{#Finsko} Max "ruuit" Aspe

Finské národní finále dalo dohromady týmy Crack Clan a Elukkaveljekset. Crack Clan už v nové sestavě porazil své soupeře poměrem 2-1 na mapy.

Demo ze zápasu si můžete stáhnout na hltv.org a POV plastE-ho na hltv.org.

Zápas to byl opravdu skvělý, ale nemusel se ani moc hrát. Oba týmy totiž byly kvalifikovány do European Championship. Navíc tým munkka získal spot v QR2 a klan [aalon] získal spot v QR1.