Přejít k hlavnímu obsahu

Glitz, k1ck a volgare vítězí v kvalifikacích o EM4

12. 9. 2009 | 20:32 Counter Strike 1.6
Týmy po celé Evropě bojují o posty do kvalifiačních kol Extreme Masters 4. Po českém týmu eSuba se to povedlo maďarským volgare, estonským Glitz! a portugalským k1ck.Začněme naším skoro-sousedem, maďarským týmem volgare. Ti ve finále své kvalifikace narazili na tým faceroll, což jsou hráči, kteří ještě nedávno reprezentovali team-gNu. Ve tří mapové bitvě si vítězové nedávného BECUPu poradili se soupeřem 2-1 na mapy. Volgare se tak dostali do QR1, kde můžou narazit i na naše zástupce, tedy tým eSuba, nebo slovenští defeaters.
Výchozí obrázek

Týmy po celé Evropě bojují o posty do kvalifiačních kol Extreme Masters 4. Po českém týmu eSuba se to povedlo maďarským volgare, estonským Glitz! a portugalským k1ck.

Začněme naším skoro-sousedem, maďarským týmem volgare. Ti ve finále své kvalifikace narazili na tým faceroll, což jsou hráči, kteří ještě nedávno reprezentovali team-gNu. Ve tří mapové bitvě si vítězové nedávného BECUPu poradili se soupeřem 2-1 na mapy. Volgare se tak dostali do QR1, kde můžou narazit i na naše zástupce, tedy tým eSuba, nebo slovenští defeaters.

Estonská kvalifikace skončila menším překvapením a to tehdy, když se domácí tým sYnck, ve finále neporadil s hráči z týmu Glizt!. Estonský přední celek, který je známý po celém světě, tak přišel o post v QR1 a bude si tak muset další ročník počkat. Glitz! svého soupěře přejeli na obou mapách a získali tak post nejlepšího estonského týmu.

Nejlepším portugalským týmem jsou nadále k1ck eSports. Ti se skrz jednoduchého pavouka o počtu dvaatřiceti týmů stali vítězi domácí EM4 kvalfikace. Ve finále se střetli s týmem BUSSIFUORI, kteří byly konkurence schopní hráči. Ovšem na skvělé výkony hráčů jako Ricarda "foxj" Pacheca či Héldera "coachi" Sancha neměli. Odkaz na zápas naleznete na esl.eu.