Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness s novým webem a bez sekce

13. 9. 2009 | 00:09 Counter Strike 1.6
Český klan eErines o.s. podstoupil vizuální změnu. S novým webem ovšem přichází i smutná zpráva, a to v podobě ztráty CS 1.6 sekce, která patřila k těm kvalitnějším na naší scéně.Nejen nový web, ale i nové logo zdobí tento klan. Toto univerzální logo by mělo být v brzké době známé. Ovšem uvidíme, kdo zástavu s novým transparentem ponese. Herní sekce zajímající se o CS 1.6 totiž ukončila svoje působení u klanu.Sekce okolo Aleše "pLd" Paláta se měla zúčastnit Grunex CS 1.6 LANu, ale nějaké problémy se vždy vyskytly a tým toho moc nenatrénoval.
Výchozí obrázek

Český klan eErines o.s. podstoupil vizuální změnu. S novým webem ovšem přichází i smutná zpráva, a to v podobě ztráty CS 1.6 sekce, která patřila k těm kvalitnějším na naší scéně.

Nejen nový web, ale i nové logo zdobí tento klan. Toto univerzální logo by mělo být v brzké době známé. Ovšem uvidíme, kdo zástavu s novým transparentem ponese. Herní sekce zajímající se o CS 1.6 totiž ukončila svoje působení u klanu.

Sekce okolo Aleše "pLd" Paláta se měla zúčastnit Grunex CS 1.6 LANu, ale nějaké problémy se vždy vyskytly a tým toho moc nenatrénoval.

Probíhaly prázdniny a někteří členové byli na dovolených či měli ještě školní povinnosti. Nicméně všichni se těšili na Grunex LAN, která měla být velkou zkouškou. Hráči se chtěli připravovat, ale vždy jim chyběl jeden hráč nebo nastal jiný problém. Trénink byl tak minimální a LAN se blížila. Nastaly velké komplikace s účastí na této lance. Účast měla být nakonec jen v mixu. To byl zřejmě kámen úrazu a rozhodnutí dále nepokračovat. Do všeho se nakonec ozvaly i jiné povinnosti a několik hráčů tak přestalo chuť vůbec hrát a mít snahu se někam dostat. Michal "Viki" Vinář

Bývalá sestava týmu eEriness o.s.

{#Česká Republika} Aleš "pLd" Palát
{#Česká Republika} Ivo "izu" Chlumecký
{#Česká Republika} Aleš "wolf" Kiselák
{#Česká Republika} Štěpán "stk" Sumec
{#Česká Republika} Martin "samaro" Šamalík

Držíme palce "novým" eEriness a hráčům ať už v RL nebo v hledání nového angažmá.