Přejít k hlavnímu obsahu

DH Rumunsko

14. 9. 2009 | 23:11 Counter Strike 1.6
Rumunská kvalifikace na DreamHack začíná již tuto středu. Kromě nejlepších týmů z Rumunska se tohoto turnaje zúčastní i týmy z Maďarska, Bulharska a po jednom z Turecka a Moldávie.Předem Vám vysvětlím strukturu tohoto turnaje. Nyní je v turnaji šestnáct týmů a ty byly rozděleny do Double Elimination pavouka. První část kvalifikace, je již zmíněný dvojtý pavouk. Po konci pavouka, čtyři nejlepší týmy postoupí na LAN finále, kde si to rozdají jen o jeden spot na DreamHacku.
Výchozí obrázek

Rumunská kvalifikace na DreamHack začíná již tuto středu. Kromě nejlepších týmů z Rumunska se tohoto turnaje zúčastní i týmy z Maďarska, Bulharska a po jednom z Turecka a Moldávie.

Předem Vám vysvětlím strukturu tohoto turnaje. Nyní je v turnaji šestnáct týmů a ty byly rozděleny do Double Elimination pavouka. První část kvalifikace, je již zmíněný dvojtý pavouk. Po konci pavouka, čtyři nejlepší týmy postoupí na LAN finále, kde si to rozdají jen o jeden spot na DreamHacku.

Turnaj už začíná tuto středu ve 21:00 CET fprvním kolem na mapě de_inferno. Upozorňuji, že jednotlivá kola se hrají MR15 a TB1.

Patnáctka přihášených

{#Rumunsko} The Elder Gods
{#Rumunsko} neXtplease!
{#Rumunsko} EYES ON U
{#Rumunsko} herbal
{#Rumunsko} IGG
{#Rumunsko} ZORN Gaming
{#Rumunsko} Project Mercenary
{#Bulharsko} iNNERFiRE
{#Bulharsko} Home Dominant
{#Bulharsko} ieS Virtual Gaming
{#Maďarsko} teamwork
{#Maďarsko} volgare
{#Maďarsko} faceroll(gNu)
{#Moldávie} prO'LinE
{#Turecko} Dark Passage

Držíme palce všem týmům, oficiální stránku naleznete na esl.ro