Přejít k hlavnímu obsahu

I dívky z eSuby mění

15. 9. 2009 | 20:05 Counter Strike 1.6
Po klučičích změnách v CS 1.6 sestavě mění i jemnější strana týmu eSuby.Female sekce českého klanu nemá už delší dobu na naší scéně konkurenci. Proto by se dalo říci, že holky jsou u nás tím nejlepším, co se na naší scéně pohybuje. Tým po dlouhé době opouští Šárka "Sarik" Jarošová, která končí kvůli studijním povinnostem, a Katarína "LeA" Takáčová. Ta sice u týmu prožila jen krátkou chvíli, ovšem do týmu zapadla a kdo by chtěl dělat změny, když se Vám dobře jede.
Výchozí obrázek

Po klučičích změnách v CS 1.6 sestavě mění i jemnější strana týmu eSuby.

Female sekce českého klanu nemá už delší dobu na naší scéně konkurenci. Proto by se dalo říci, že holky jsou u nás tím nejlepším, co se na naší scéně pohybuje. Tým po dlouhé době opouští Šárka "Sarik" Jarošová, která končí kvůli studijním povinnostem, a Katarína "LeA" Takáčová. Ta sice u týmu prožila jen krátkou chvíli, ovšem do týmu zapadla a kdo by chtěl dělat změny, když se Vám dobře jede.

Kapitánka eSubytchek, jak si holky říkají, Jana "jance." Kozáková tento odchod dvou hráček okomentovala následovně.

„Je mi líto, že Lea odchází a dává přednost světu mimo pc, ale zároveň nebudu popírat, že mě tímto rozhodnutím dost nenaštvala - vzhledem k tomu, že Lea byla u nás jen chvíli. No ale stalo se, Lea se rozhodla a přeji jí, ať je šťastná. No, a naše Šárinka nás opouští taky, protože má novou školu a nepohodli jsme se o prázdninách, trošku. Ale u Šárky doufám, že až si na intru opatří pc, tak to cs ještě zapne. Jinak Šárce přeji, ať se jí daří na nové škole.“

Růžena "Afroditka" Quachová

Kdo se tedy připojí ke čtveřici hráček? Výběr nebyl moc snadný, neboť většina dívek, co hraje CS 1.6 nedosahuje úrovně holek. Nová posila se ovšem našla v Růženě "afroditka" Quachové, která je spojena s touto hrou už delší dobu. S týmem už nějakou dobu mixuje, takže to asi byla jen otázka času, kdy se k holkám připojí natrvalo.

„Říkají mi Růžena, CS hraji cca 2-3 roky. Studuji obchodní akademii v Plzni a bydlím v Tachově. Rozhodla jsem se hrát s holkami, protože už je znám delší dobu a vím, že jsou v pohodě a nemám s nimi žádné problémy. Jelikož jsem na intru, kde není internet, chodím na tg s holkami do herny a snažím se s nimi hrát co nejčastěji. Snad v budoucnu, v nové sestavě, dosáhneme větších úspěchů v soutěžích apod.“ Růžena "afroditka" Quachová

Holky jsou tedy v plné pětičlenné sestavě a doufáme, že se rozehrají v ligách, které provozujeme. Tímto držíme palce celému squadu.

eSuba.SAPPHIRE.female

{#Česká Republika} Jana “jance“ Kozáková
{#Česká Republika} Zuzana "Lara" Otčenášková
{#Slovenská Republika} Diana "DeeDee" Britková
{#Slovenská Republika} Martina "Mia" Rodinová
{#Česká Republika} Růžena “afroditka“ Quachová