Přejít k hlavnímu obsahu

MYM se švédskou sestavou

20. 9. 2009 | 20:20 Counter Strike 1.6
Organizace Meet Your Makers má opět CS 1.6 sestavu. Tým posilují čtyři hráči z týmu Begrip a nedávno vyhozený Marcus "zet" Sundström.Hned v první větě se manažeři MYM omlouvají, že tak dlouho otáleli s tak skvělou zprávou. Přece jen kdy se někomu podaří přebrat celou sekci a navíc hráče, který bude mít tak obrovský potenciál něco dokázat.
Výchozí obrázek

Organizace Meet Your Makers má opět CS 1.6 sestavu. Tým posilují čtyři hráči z týmu Begrip a nedávno vyhozený Marcus "zet" Sundström.

Hned v první větě se manažeři MYM omlouvají, že tak dlouho otáleli s tak skvělou zprávou. Přece jen kdy se někomu podaří přebrat celou sekci a navíc hráče, který bude mít tak obrovský potenciál něco dokázat.

Pojďme k představě týmu, který se bude honosit tagem Meet Your Makers. Ještě nedávno jsme pod jménem Begrip mohli nalézt pětici hráčů, která měla konkurovat předním týmům tamní scény. Celému týmu měli vévodit dva Fredrikové, jednoho znáte pod nickem JAEGARN a druhého jako hibb-a. Fredrik "hibb" Isacsson je už dlouhou dobu považován za ikonu Begrip a tak se čekalo, že v novém složení by mohli uhrát slušný výsledek na švédské kvalifikaci WCG. Na tento turnaj ovšem nemohl odcestovat první zmíněný Fredrik "JAEGARN" Andersson a Jimmy "zneel" Andersson, kterého zlákali do svých řad SK Gaming. Tyto dva nahradili Marcus "Delpan" Larsson a Jimmy "Jumpy" Berndtsson.

 
fotky jdou v následující posloupnosti - Begrip na IOL4, zet, pita a Jumpy

Tento nově složený tým, který ještě podpořilo trio Faruk "pita" Pita, Andreas "moddiii" Fridh a Fredrik "hibb" Isacsson, skončil před branami finále, když prohráli s rozjetými fnatic. Lepší časy ovšem teprve měli přijít, a to na finále Inferno Online League 4 a následné kvalifikaci do Extreme Masters 4.

Na této akci se týmu velmi dařilo a urvalo cenný skalp, když porazili v prvním zápase už delší dobu trápící se SK Gaming. Ve finále narazili na tým H2k, ale ani ti pro rozjeté Begrip nebyl problém. Vše dokončila skvěle zakončená kvalifikace do EM4, když ve finále turnaje porazili wooSai.se a postoupili tak přímo do QR 2.

I přes tyto skvělé výsledky tým opouští Fredrik "hibb" Isacsson, kterého by měl zastoupit Marcus "zet" Sundström. Tento hráč, který nedávno dostal padáka u konkurenčních SK Gaming, by měl do tohoto týmu přinést zkušenosti z velkých týmů. Připomeňme, že Marcus hrával za týmy jako Ninja in Pyjamas, compLexity.LA a už výše zmíněné SK Gaming.

Nová sestava Meet Your Makers by měla určit směr, kterým se chce tato organizace znovu vydat. Jejich poslední sekce, hráči ex-WICKED, dostali tuto organizaci až na vrchol, když v roce 2008 vyhráli ESWC. Snad se této nové formaci podaří konkurovat na evropské scéně.

Jsme velmi pyšní, že se můžeme spojit s tak významnou organizací, jakou je MYM. Velmi si ceníme této šance a doufáme, že spolu vydržíme co nejdéle. Spolu s novou posilou v týmu doufáme, že MYM dostaneme opět na vrchol. Faruk "pita" Pita

Na stránkách mymym.com si můžete přečíst rozhovor s Marcusem "zet" Sundströmem.

Nová sestava Meet Your Makers

{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Andreas "moddiii" Fridh
{#Švédsko} Jimmy "Jumpy" Berndtsson
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson