Přejít k hlavnímu obsahu

Millenium a ex-WICKED jedou na WCG

20. 9. 2009 | 23:06 Counter Strike 1.6
Polští ex-WICKED a francouzští Millenium se stávají dalšími účastníky budoucího World Cyber Games 2009.Hráči okolo Filipa "Neo" Kubského si zahráli polskou WCG kvalifikaci pod klantagem UBERKAT. Někde se ovšem můžete dočíst, že si říkají Golden Five. Ve finále narazili na klan D-Link PGS, který se do Grand Finále dostal přes DELTA BenQ eSports.
Výchozí obrázek

Polští ex-WICKED a francouzští Millenium se stávají dalšími účastníky budoucího World Cyber Games 2009.

Hráči okolo Filipa "Neo" Kubského si zahráli polskou WCG kvalifikaci pod klantagem UBERKAT. Někde se ovšem můžete dočíst, že si říkají Golden Five. Ve finále narazili na klan D-Link PGS, který se do Grand Finále dostal přes DELTA BenQ eSports.

Týmy si to rozdali nejdřív na de_nuke, kde po za CT dali "neovci" deset bodů. Ve druhé půlce se velmi dobře drželi PGS a dotahovali se na své soupeře, ale v důležité chvíli spadnul server. Po jeho restartu dali hráči UBERKAT šest bodů a udělali krok kupředu.

Na de_dust2 si hráči PGS vybudovali skvělou pozici. Získali hned šest bodů, zatímco ex-WICKED "pouhých" devět. Za T si ovšem nedokázal tým D-Link poradit s anti-taktikou, kterou na ní vyrukoval tým UBERKAT. Ti získali potřebých sedm bodů a zvítězili 16-11 a zajistili si tak cestu do Číny, města Chengdu.

Konečné pořadí WCG Polsko

1. {#Polsko} ex-WICKED
2. {#Polsko} D-Link PGS
3. {#Polsko} DELTA BenQ eSports
4. {#Polsko} Frag eXecutors

To ve Francii se těsně před finále WCG ještě měnilo a čekalo se, v jaké náladě a formě dorazí dva největší aspiranti na vítězství - týmy oXmoze a Millenium.

Millenium po celý turnaj dokazoval, proč byl pasován na jednoho z favoritů. Porážel jeden tým za druhým a ve finále čekal, jestli se k němu přidají i bývalý hráči emuLate. Ti však v semifinále padli na skvělě hrajících Esport-Eu.

Na de_train si hráči Millenium udělali výrazný náskok, když za CT vyhráli 12-3. Když se karty obrátili, schylovalo se k dobrému trháku, ale horcí favorité nezklamali a čtyři body urvali. Díky vítězství 16-10 si hráči Millenium zajistili spot na World Cyber Games 2009.

Konečné pořadí WCG Francie

1. {#Francie} Millenium
2. {#Francie} Esport-Eu
3. {#Francie} oXmoze
4. {#Francie} shockwave