Přejít k hlavnímu obsahu

PeopleinGame přebírají ukrajinskou špičku

8. 1. 2010 | 21:10 Counter Strike 1.6
Ještě donedávna byli bez klanu. Vyhodili je z Amazing Gaming a z HellRaisers. Dali to dohromady a stali se největším postrachem ukrajinské scény za posledních pár let.Ukrajina zažívá zlé časy. Tamní scéna, která je schopná uhrát na velkých akcích pěkné umístění, se potýká s problémy. V polovině prosince ohlásily rozpad sestavy týmů Amazin Gaming, HellRaisers a DTS.Chatrix. Ovšem to nejlepší ze všech klanů se sešlo v jednom balení. Po všem sáhla doposud né až tak známá organizace zvaná PeopleinGame, která snad vyhoví všem požadavkům, které hráči budou chtít.
Výchozí obrázek

Ještě donedávna byli bez klanu. Vyhodili je z Amazing Gaming a z HellRaisers. Dali to dohromady a stali se největším postrachem ukrajinské scény za posledních pár let.

Ukrajina zažívá zlé časy. Tamní scéna, která je schopná uhrát na velkých akcích pěkné umístění, se potýká s problémy. V polovině prosince ohlásily rozpad sestavy týmů Amazin Gaming, HellRaisers a DTS.Chatrix. Ovšem to nejlepší ze všech klanů se sešlo v jednom balení. Po všem sáhla doposud né až tak známá organizace zvaná PeopleinGame, která snad vyhoví všem požadavkům, které hráči budou chtít.

Sestava PinG

{#Ukrajina} Serg "lmbt" Bejanov
{#Ukrajina} Alexej "xaoc" Kucherov
{#Ukrajina} Kiril "ANGE1" Karasiow
{#Ukrajina} Nikolaj "weiss" Poplavskij
{#Ukrajina} Jurij "strike" Tereschenko

Hráče pod novým tagem uvidíme již brzy na kazachstánské zastávce Arbalet Cupu.

Zdroj: HLTV.org