Přejít k hlavnímu obsahu

TLR propouští, Reason nabírají

8. 1. 2010 | 22:40 Counter Strike 1.6
Za kanálem La Manche se toho taky odehrává poslední dobou dost. Dvě britské organizace, které jsou známé především svou Counter Strike Source sekcí nakoukli i do světa jedna-šestky.První koho si vezmeme na paškál je organizace The Last Resort, která si udělala menší reklamu v letošní sezoně Extreme Masters. Jejich CS 1.6 sekce se do soutěže podívala poté, co dostali nabídku získat místo po klanu WebOne.Sestava si ovšem musí balit kufry, neboť nesplnili očekávání, které managment zadal. Hráči se ovšem nerozpadají a nadále budou pokračovat pod tagem "Comradery".
Výchozí obrázek

Za kanálem La Manche se toho taky odehrává poslední dobou dost. Dvě britské organizace, které jsou známé především svou Counter Strike Source sekcí nakoukli i do světa jedna-šestky.

První koho si vezmeme na paškál je organizace The Last Resort, která si udělala menší reklamu v letošní sezoně Extreme Masters. Jejich CS 1.6 sekce se do soutěže podívala poté, co dostali nabídku získat místo po klanu WebOne.

Sestava si ovšem musí balit kufry, neboť nesplnili očekávání, které managment zadal. Hráči se ovšem nerozpadají a nadále budou pokračovat pod tagem "Comradery".

Sestava Comradery

{#Velká británie} Ash "KENJiNN" Bowley
{#Velká británie} Rob "robbs" James
{#Velká británie} Graham "RAMPAGE" Johnston
{#Velká británie} Jack "sharpe" Lewis
{#Velká británie} Ben "HUGZOO" Hughes

Přesuneme se od TLR k Reason Gaming. Tento multigamingový klan, kterému patří nejlepší celek v Counter Strike Source pro loňský rok, angažoval velmi nadějnou sekci plnou známých jmen. Součástí týmu je i hráč ex-Dignitas Kal "101" Meek, který je považován za jednoho z nejlepších hráčů, kteří pobíhali s AWP na britských ostrovech.

Reason byli bez CS 1.6 divize skoro čtyři roky, naposled měl tým takovou reprezentaci v roce 2006. Doufají, že tato sestava vynese jméno Reason i na první místo v žebříčku jedna-šestky, kterou zatím hájí Dignitas.

Všichni jsme nadšeni, že jsme dostali tu šanci hrát za jednu z nejlepších organizací v Evropě. Víme, že se od nás očekávají nadstandartní výkony a měli by jsme konkurovat těm nejlepším týmům. S trochou treninku a důvěry se dostaneme na nejvyšší level, jaký lze v 1.6 dosáhnout. Velmi si ceníme oné šance, kterou jsme od managmentu Reason získali. Will "RedH" Manson

Sestava Reason Gaming 1.6

{#Velká británie} Kal "101" Meek
{#Velká británie} Mikey "mikke" Paddock
{#Švédsko} Jens "murdy" Clarberg
{#Belgie} Phil "quark" Belhomme
{#Velká británie} Will "RedH" Manson

Zdroj: HLTV.org