Přejít k hlavnímu obsahu

ex-TLR k Imperial a návrat JungleboY-e

11. 1. 2010 | 01:36 Counter Strike 1.6
Po třídenní odmlce se vracíme na britské ostrovy, kde se týmy hýbají z jednoho místa na druhé. Tentokráte zamíříme do týmu Imperial, který přibral ex-TLR tým a do klanu ButtonBrashers, kteří vítají sekci v čele s Erin "JungleboY" Teucherem.Blížící se sezona EPS ve Velké Británii nutí týmy měnit a nabírat sekce. Náboru se nevyhnuli například takové týmy jako Reason Gaming nebo The Last Reasort. Druzí jmenovaní jednu svojí sekci vyhodili a vzali jiný, snad lepší tým. Vyhozená pětka dva dny působila pod jménem Comradery, ale už od včerejška jsou součástí klanu Imperial.
Výchozí obrázek

Po třídenní odmlce se vracíme na britské ostrovy, kde se týmy hýbají z jednoho místa na druhé. Tentokráte zamíříme do týmu Imperial, který přibral ex-TLR tým a do klanu ButtonBrashers, kteří vítají sekci v čele s Erin "JungleboY" Teucherem.

Blížící se sezona EPS ve Velké Británii nutí týmy měnit a nabírat sekce. Náboru se nevyhnuli například takové týmy jako Reason Gaming nebo The Last Reasort. Druzí jmenovaní jednu svojí sekci vyhodili a vzali jiný, snad lepší tým. Vyhozená pětka dva dny působila pod jménem Comradery, ale už od včerejška jsou součástí klanu Imperial.

Nový rok a nový začátek s novou šancí od klanu Imperial, kteří do nás vložili důvěru. Snad překonáme bariéru, která před námi vyvstala a vrátíme se tam, kam na scéně patříme. Ash "KENJiNN" Bowley

Sestava The Imperial

{#Velká británie} Ash "KENJiNN" Bowley
{#Velká británie} Rob "robbs" James
{#Velká británie} Graham "Rampage" Johnston
{#Velká británie} Jack "Sharpe" Lewis
{#Velká británie} Ben "HUGHZOO" Lewis

ButtonBashers si vzali od svých konkurentů příklad a pod svá křídla přibrali sestavu, která už delší dobu vystupovala pod tagem TROJAN. Jedna z nejlepších WoW celků počítá s tím, že nová šestičlenná sekce si zahraje v nastávající EPS UK, neboť v Amateur series ovládají první postupovou pozici.

Jsme opravdu potěšeni, že se můžeme připojit k tak světoznámé organizaci jako jsou ButtonBashers. Šanci reprezentovat tento celek na turnajích po Velké Británii a v Evropě jsme si prostě nemohli nechat ujít. Děkujeme ButtonBashers za to, že do nás vložili svou důvěru a že díky nim budeme moct hrát proti těm nejlepším v Evropě. Daniel "punt" Dougherty

ButtonBashers CS 1.6

{#Velká británie} Simon "bomber" Potter
{#Velká británie} Ali "Faken" Cole
{#Velká británie} Erin "JungleboY" Teucher
{#Velká británie} Daniel "punt" Dougherty
{#Velká británie} Talha "taLz" Ahmad
{#Velká británie} Kye "kye" Moule

 

Zdroj: HLTV.org