Přejít k hlavnímu obsahu

TORTUGA do SnoopyGame

11. 1. 2010 | 22:34 Counter Strike 1.6
Někdo tento tah SnoopyGame už čekal, pro někoho neočekávaný. SnoopyGame přiměla vrátit se do herních vod jednu z nejlepších sestav, jaké kdy po našich serverech běhali. Přivítejme TORTUGU v barvách Snoopy.Naposledy jsme TORTUGU mohli vidět v barvách gaming.sk (fofos gaming), ve kterých si vydobili jméno a uhráli mnoho skvělých výsledků.
Výchozí obrázek

Někdo tento tah SnoopyGame už čekal, pro někoho neočekávaný. SnoopyGame přiměla vrátit se do herních vod jednu z nejlepších sestav, jaké kdy po našich serverech běhali. Přivítejme TORTUGU v barvách Snoopy.

Naposledy jsme TORTUGU mohli vidět v barvách gaming.sk (fofos gaming), ve kterých si vydobili jméno a uhráli mnoho skvělých výsledků.

Sestavu okolo Milana "Monty" Stanislava ovšem potkala menší změna. Stálici Lukáše "FreeZ" Smutného si v týmu vydobil místo nám dobře známý Lumír "D^emo" Skotnica, který dříve hrával za tým wrAth.

Náš cíl bude jednoduchý, být nejlepší i když tomu nebudeme moci věnovat tolik času jako ostatní, mladší týmy.Milan "Monty" Stanislav

Sestava SnoopyGame

{#Česká Republika} Milan "Monty" Stanislav
{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Lumír "D^emo" Skotnica
{#Česká Republika} Roman "Fantomas" Bobčík
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel

Celý rozhovor s kapitánem týmu si můžete přečíst přímo na stránkách SnoopyGame.

Zdroj: SnoopyGame