Přejít k hlavnímu obsahu

Tera-Gaming už ve čtyřech

13. 1. 2010 | 04:20 Counter Strike 1.6
Německý klan Tera-Gaming pomalu a jistě nabírá hráče do své Counter Strike 1.6 sekce. Do týmu přichází bývalé hvězdy týmů TBH.eSports a You Don´t Know Me.Začněme u prvního hráče, Johannese "threeman" Drosteho, který ještě nedávno válčil v barvách Team Bavarian Heaven. Tento hráč již v minulosti za tým Tera-Gaming hrával, uvidíme tedy, jestli se mu povede lépe, než minule.
Výchozí obrázek

Německý klan Tera-Gaming pomalu a jistě nabírá hráče do své Counter Strike 1.6 sekce. Do týmu přichází bývalé hvězdy týmů TBH.eSports a You Don´t Know Me.

Začněme u prvního hráče, Johannese "threeman" Drosteho, který ještě nedávno válčil v barvách Team Bavarian Heaven. Tento hráč již v minulosti za tým Tera-Gaming hrával, uvidíme tedy, jestli se mu povede lépe, než minule.

Druhým hráčem je Philipp "pacular" Renk, který narozdíl od výše zmíněného spoluhráče si oblékne dres Tera-Gaming poprvé v životě. Stále ovšem chybí pátý hráč, který by s ostatními tvořil kompletní sestavu. Jeho jméno manažeři týmu vysloví až během dnešního dne.

Nekompletní sestava Tera-Gaming

{#Německo} Andreas "hyy" Wolny
{#Německo} Johannes "threeman" Droste
{#Německo} Philip "Pyro" Margrander
{#Německo} Philipp "pacular" Renk

Zdroj: HLTV.org