Přejít k hlavnímu obsahu

eCORTYS s chutí CS

13. 1. 2010 | 23:37 Counter Strike 1.6
[Tisková zpráva] 13. ledna 2010 - eCORTYS opět posiluje své linie a do svých řad nabírá opravdu ostřílenou Counter Strike 1.6 sekci.Tato zkušená sekce už toho má celkem hodně za sebou a prošla už mnoha známými celky jako jsou např: Fighters-Quild,cybereyes,ClanQuare. Pojďme se představit line-up a vyzpovídat CL sekce! Ahoj CobeN-e, na začátek se nám v krátkosti představ a řekni nám co tě vedlo ke klanu eCORTYS e-sports?
Výchozí obrázek

[Tisková zpráva] 13. ledna 2010 - eCORTYS opět posiluje své linie a do svých řad nabírá opravdu ostřílenou Counter Strike 1.6 sekci.Tato zkušená sekce už toho má celkem hodně za sebou a prošla už mnoha známými celky jako jsou např: Fighters-Quild,cybereyes,ClanQuare. Pojďme se představit line-up a vyzpovídat CL sekce!

Ahoj CobeN-e, na začátek se nám v krátkosti představ a řekni nám co tě vedlo ke klanu eCORTYS e-sports?

Takže ahoj volám sa Lukáš Karadžič. Do eCORTYS nas viedlo to, že máte dobré a kvalitné zázemie a snád aj ochotné vedenie.

CobeN-e už jste  prošli mnoha známými clany, řekni nám jak hodnotíš uroveň eCORTYS?

Mno tak uroveň eCORTYS je kvalitná, preto sme zvolili vás. Už v minulosti som o vás počul aj viděl hrát a teraz som si tak povedal aké by to bolo, keby som hrál v eCORTYS.

Řekni nám něco v krátkosti o tvém týmu?

Naša sekcia je na svete 2 dni v tejto aktualnej zostave, pretože sme mali s bývalími hráčmi problémy, tak sme sa rozhodli osloviť hráčov ako FranzP a cNtw0NE.

Jak hodnotíš CZ/SK CS1.6 scénu? Máš nějaký oblíbený tým v této hře?

Tak SK/CZ PG scéna je na kvalitnej urovni. A mojim oblubeným teamom je eSuba, samozrejme laddies.

Chtěl bys něco vzkázat fanouškům nebo PG komunitě ?

Ak, já možem odkázat jedine na to nech nám držia palce na rukách aj na nohách :D dufam že naša spolupráca vzdrži čo najdlhšie a FANDíME eSube Laddies :D

CobeNko já ti děkuji za poskytnutý čas a přeji vám Good Luck v teamu eCORTYS e-sports.

Aj já ďakujem za rozhovor a  zato, že jste nás zobrali pod vaše krídla, a že nesklameme. A ostatným prajem GL HF a vela luxusných fragov bye :)

eCORTYS CS 1.6

{#Slovenská Republika} Lukáš "CobeN" K
{#Slovenská Republika} František "franzP" Poboček
{#Slovenská Republika} Filip "cNtw0NE" Králik
{#Slovenská Republika} Kenneth "silveR" Alexander
{#Slovenská Republika} Michal "narb1" Zima