Přejít k hlavnímu obsahu

Millenium propouští svou CS sekci

19. 1. 2010 | 20:36 Counter Strike 1.6
Organizace Millenium se rozhodla propustit svou CS 1.6 sekci poté, co hráči neinformovali manažery o změně v týmu.Francouzský tým jsme měli tu možnost naposledy vidět na Intel Extreme Masters European Championship, kde tým obsadil poslední místo, když z pěti zápasů ani jeden nevyhrál. Navíc ještě před turnajem přivedli do svého kruhu nového hráče v podobě Rassen-a "rara" Abdou-a, který se měl stát posilou pro už proběhlý turnaj, místo vyhozeného kapitána Steeve-a "Ozstrik3r" Flavigni-ho.
Výchozí obrázek

Organizace Millenium se rozhodla propustit svou CS 1.6 sekci poté, co hráči neinformovali manažery o změně v týmu.

Francouzský tým jsme měli tu možnost naposledy vidět na Intel Extreme Masters European Championship, kde tým obsadil poslední místo, když z pěti zápasů ani jeden nevyhrál. Navíc ještě před turnajem přivedli do svého kruhu nového hráče v podobě Rassen-a "rara" Abdou-a, který se měl stát posilou pro už proběhlý turnaj, místo vyhozeného kapitána Steeve-a "Ozstrik3r" Flavigni-ho.

To se ovšem nelíbilo manažerovi organizace Millenium, Jean-Marc "Bjoran" Gaudin-ovi, který se rozhodl tým propustit, jakožto revanž za vyhození bývalého kapitána. Manažer také oznámil, že nový tým na sebe nenechá čekat a velet mu bude už výše zmíněný Ozstrik3r.

Ex-Millenium

{#Francie} Christophe "sixeR" Xia
{#Francie} Engin "MAJ3R" Kupeli
{#Francie} Guillaume "Geno" Ntep
{#Francie} Mahé "Yoshi" Martin
{#Francie} Rassen "rara" Abdou

Zdroj: HLTV.org