Přejít k hlavnímu obsahu

Zápasy z Evropského šampionátu

19. 1. 2010 | 23:19 Counter Strike 1.6
Neviděli jste některý ze zápasů víkendového Intel Extreme Masters European Championship? Nebojte se, ESL vypustila do světa záznamy některých zajímavých zápasů.Někteří z Vás neměli o víkendu moc času podívat se, jak hrají jeho oblíbenci. Vše jste si pak mohli přečíst na našich stránkách, kde jste ovšem přišli o všechen ten adrenalin a akci. ESL vyhověla svým fanouškům a vypustila všechny STREAmovane zapasy na svůj web. Líbil se Vám finálový zápas a chcete si to prožít znovu? Do toho, nyní máte šanci!
Výchozí obrázek

Neviděli jste některý ze zápasů víkendového Intel Extreme Masters European Championship? Nebojte se, ESL vypustila do světa záznamy některých zajímavých zápasů.

Někteří z Vás neměli o víkendu moc času podívat se, jak hrají jeho oblíbenci. Vše jste si pak mohli přečíst na našich stránkách, kde jste ovšem přišli o všechen ten adrenalin a akci. ESL vyhověla svým fanouškům a vypustila všechny STREAmovane zapasy na svůj web. Líbil se Vám finálový zápas a chcete si to prožít znovu? Do toho, nyní máte šanci!

Záznamy

Přejeme příjemnou zábavu se záznamy z evropské zastávky Intel Extreme Masters.

Zdroj: ESL.eu