Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopyGame opouští GET

20. 1. 2010 | 00:34 Všechny hry
Skupina Group of Elite Teams se doslova otřásá v základech. Ještě na konci loňského roku tuto "organizaci" opustil celek eSuba, která tak reagovala na politiku NR. Od dnešního dne je ze skupiny elitních týmů pouze Group of Elite Team, SnoopyGame odchází.
Výchozí obrázek

Skupina Group of Elite Teams se doslova otřásá v základech. Ještě na konci loňského roku tuto "organizaci" opustil celek eSuba, která tak reagovala na politiku NR. Od dnešního dne je ze skupiny elitních týmů pouze Group of Elite Team, SnoopyGame odchází.

Je to pár dnů, co jste si mohli na našich stránkách přečíst rozhovory s manažery předních tří celků, kteří ještě donedávna spolupracovali pospolu. Pavel "Hawr1x" Kymla a Marián "RMN" Rus se semnou bavili na téma GETu a jeho blízké budoucnosti. Díky nim jsme si mohli utřídit myšlenky a dozvědět se, co vlastně od těchto týmů v letošním roce můžeme čekat. Pak jsme si vzali na paškál manažera eSuby, Ladislava "Nodlle_____" Dyntara, se kterým jsme si popovídali zejména o GETu.

Představitel klanu SnoopyGame se nakonec rozhodl společně se svým "nadřízeným" Otakarem "Otik" Daňkem, že bude lepší opustit toto seskupení, neboť vše bylo vymyšlené během chvíle a celkově by se nedalo tento projekt zaštiťovat jen dvěma klany. RMN ovšem nechce vystupovat proti NecroRaisers. SnoopyGame se chtějí rozloučit s GET a NR přátelsky a pokud by se tato organizace do budoucna změnila a byl na ní čas, rádi by se Snoopy vrátili a pomohli.

Již koncem minulého týdne jsme se rozhodli pro vystoupení z organizace GET - Group of Elite Teams, stejně tak, jako tomu nedávno udělala eSuba. Hlavním důvodem našeho ochodu je časová vytíženost, jak mojí osoby, tak samotného majitele.

Na závěr bych jen dodal, že podobný nápad je možné zrealizovat, ale za podpory portálu, kde se sdružuje většina herní komunity. Je možné vytvořit uskupení, které by zastřešoval například portál PLAYzone.cz nebo Grunex.com. V nejlepším případě, kdyby se tyto dva subjekty spojily a spolu s "manažery" lépe řečeno vedoucími pracovníky jednotlivých týmu, nikoliv týmů samotných vytvořili tzv. projektový tým, jenž by toto uskupení vedl. Celé uskupení by se tak vyhnulo předčasnému zatracení a jednotliví lidé by pracovali sami za sebe nikoliv za klub, v kterém působí. Marián "RMN" Rus

A aby toho nebylo málo, redaktor eSuby Pigi si pro čtenáře připravil rozhovor se samotným Mariánem a také s manažerem NecroRaisers, Pavlem "Hawr1x" Kymlou. Oba naleznete na stránkách eSuby.

Co na konec dodat? Snad jen to, že od nýnějška budeme znát GET jen pod jedním jménem, NecroRaisers. Jestli se do budoucna někdo připojí? To zatím nevíme, ale jedno víme jistě, vše pro vás budeme z dálky sledovat.

Zdroj: SnoopyGame