Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sekce u eXtatus

21. 1. 2010 | 19:51 Counter Strike 1.6
Multigamingový tým eXtatus se jako všechny ostatní týmy řádně připravují na obnovené Mezihernové turnaje. Pro tento účel přibrali do svých řad kvalitní counter strike 1.6 sekci.Klan eXtatus ještě v nedávné době reprezentovala slovenská sekce, ve které řádili jména jako Bertuzzi nebo uno. Hráči ale šli za lepším a tým se tak ocitl bez counter strike 1.6 sekce. Koho v této době vzít, když se každou chvíli někdo rozpadá? Odpověď jakoby přišla sama z nebe.
Výchozí obrázek

Multigamingový tým eXtatus se jako všechny ostatní týmy řádně připravují na obnovené Mezihernové turnaje. Pro tento účel přibrali do svých řad kvalitní counter strike 1.6 sekci.

Klan eXtatus ještě v nedávné době reprezentovala slovenská sekce, ve které řádili jména jako Bertuzzi nebo uno. Hráči ale šli za lepším a tým se tak ocitl bez counter strike 1.6 sekce. Koho v této době vzít, když se každou chvíli někdo rozpadá? Odpověď jakoby přišla sama z nebe.

Proč z nebe? Protože kluci dostali nedávno vyhazov z celku SnoopyGame a na světě se objevila volná sekce. Hráči zůstali pospolu a delší dobu hráli pod tagem ROCKET, pod kterým brázdí naší ClanBase a prozatím klukům patří 14. místo, za čtyři odehraní zápasy. Snad se klukům v nových barvách bude dařit ještě víc, než doposud.

Sestava eXtatus.VE2

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Petr "Petr.D" Danko
{#Česká Republika} Martin "Trpaslik" Kindl

Zdroj: eXtatus