Přejít k hlavnímu obsahu

CB XIII: Naši bratia víťazia

24. 1. 2010 | 23:40 Counter Strike 1.6
Naši slovenští bratři vítězí! V zápase Clanbase Nations Cupu XIII porazili v prvním kvalifikačním zápase své italské rivaly jednoznačně 2-0 na mapy.Slovensko v prvním kvalifikačním kole dostali italské reprezentanty a poradili si s nimi více než skvěle. Na mapě de_inferno se jim podařilo získat první bod po výhře 16-12 a do druhé mapy se hráčům šlo hned lépe. Na de_nuke si svou dominanci udrželi a vítězstvím 16-8 postupují do druhého kola, kde je čekají reprezentanti Bosny a Hercegoviny v čele s Farukem "pita" Pitou.
Výchozí obrázek

Naši slovenští bratři vítězí! V zápase Clanbase Nations Cupu XIII porazili v prvním kvalifikačním zápase své italské rivaly jednoznačně 2-0 na mapy.

Slovensko v prvním kvalifikačním kole dostali italské reprezentanty a poradili si s nimi více než skvěle. Na mapě de_inferno se jim podařilo získat první bod po výhře 16-12 a do druhé mapy se hráčům šlo hned lépe. Na de_nuke si svou dominanci udrželi a vítězstvím 16-8 postupují do druhého kola, kde je čekají reprezentanti Bosny a Hercegoviny v čele s Farukem "pita" Pitou.

{#Slovenská Republika} Slovensko vs Itálie {#Itálie}
[2:0]
Slovensko : StaN, baf0, nim, skreqone, chEEs
Itálie : Gramas, claud, termi, zonixx, Lunar1derz
HLTV ke stažení

Už v pondělí nastoupí naše "nová" reprezentace k zápasu s Moldávií. Jako vždy se Vám budeme snažit dopřát co největšího pohodlí. Do té doby můžete vsázet pomocí našich sázek! Gratulujeme Slovensku a držíme palce ve druhém kvalifikačním kole.

Zdroj: ClanBase