Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup: Nová trofej a poslední dva týmy

25. 1. 2010 | 00:44 Counter Strike 1.6
Blížící se Arbalet Cup už zná všechny své účastníky. Poslední dvě kvalifikace, kazašská a ukrajinská, se odehrály v průběhu tohoto víkendu. A organizátoři se můžou pyšnit i další novinkou, tou je nová trofej.
Výchozí obrázek

Blížící se Arbalet Cup už zná všechny své účastníky. Poslední dvě kvalifikace, kazašská a ukrajinská, se odehrály v průběhu tohoto víkendu. A organizátoři se můžou pyšnit i další novinkou, tou je nová trofej.

Kvalifikace v Kazachstánu

Jak už nadpis naznačuje, budeme se zabývat včerejší kvalifikací. V té se sešla kazašská smetánka, která si to rozdala v GOSU LAN centru, v největším městu země, Almaty. Cestu sem si našlo mnoho týmů, hráčů a fanoušků. Tomu všemu ovšem veleli ex-k23 hráči, kteří se ve finále potkali na obou stranách. Do finále totiž postoupili týmy A Team a ArLine. V zápase TB3 se nejdříve utkali na mapě dust2, kde po těsné koncovce vyhrál celek A Team 16-14.

Druhá mapa, de_inferno, se nesla ve stejném duchu a kdokoli z pozorovatelů a přihlížejících by řekl, že na finální turnaj by mohli jet oba dva týmy. ArLine zabrali a tentokráte vyhráli 16-14. Na trainu zaúřadovalo ex-k23 duo MihaO a beAst a dovedli svůj celek, Arline, k vítězství 16-12 a celkovému 2-1 na mapy. Demo ze zápasu si můžete stáhnout na stránkách HLTV.

Ukrajinská kvalifikace

Nenašlo by se mezi fanoušky jasnějšího favorita, než byl celek Arbalet UA. Ještě minulý týden si tato pětice pod tagem KerchNET užila finále Evropského Šampionátu a předevčírem už stříleli hlavy svým ukrajinským protihráčům. Osm týmů si proklestilo cestu do LAN finále, které se jako všechny velké LAN turnaje konají v Dněpropetrovsku, přesněji v Chatrix LAN.

Před turnajem se očekávalo, že ve finále turnaje se setká někdo z trojice Arbalet UA, domácí DTS.Chatrix nebo nově složení KerchNET. A byla to pravda, všechny tři celky si svojí cestu turnajem řádně užili, neboť Arbalet UA porazil všechny, dokud nedospěl do Grandfinále. DTS a KerchNET si to pak mezi sebou rozdali ve finálovém zápase LB. Z toho vyšel vítězně DTS.Chatrix a ve finále ho tak čekali hráči Arbalet UA.

Pokud chtěl DTS.Chatrix vyhrát a postoupit na velký Arbalet Cup, musel své oponenty porazit hned ve dvou zápasech o pravidlech TB3. Do finále dokonce kluci našlápli opravdu skvěle, v polovině první mapy vedli 12-3, ale i tento náskok jim nestačil k vítězství na první mapě. Arbalet UA, především markeloff a Zeus předvedli skvělý výkon a psychicky rozdrtili namotivované DTS. Na druhé mapě se "domácí" snažili zabojovat, ale skvělí oponenti v ten večer drželi všechny trumfy a pojistili si celkové vítězství 2-0. Tím se stali posledními postupujícími na Arbalet Cup Kazachstán.

Arbalet Cup Kazachstán - Týmy

{#Čína} TyLoo.cn
{#Čína} TyLoo.gm
{#Korejská republika} WeMade FOX
{#World} PinCho Wings
{#Ruská federace} UNiTED
{#Ruská federace} forZe
{#Kazachstán} ArLine
{#Ukrajina} Arbalet UA

Nová cena pro vítěze

Ve spolupráci s portálem HLTV.org organizátoři série Arbalet rozhodli, že vyberou novou cenu pro nadcházející turnaje. Nová volba padla na stříbrnou "zatočenou" cenu s otevřenou střechou. Snad se z ní dá pít šampaňské, ale to už uvidíme za týden! Takže zůstaňte s námi, jako vždy Vám přineseme čerstvé informace z průběhu turnaje.

Cena pro vítěze Arbalet Cupu - hltv.org

Zdroj: HLTV