Přejít k hlavnímu obsahu

Friis natrvalo k Ravens

26. 1. 2010 | 02:11 Counter Strike 1.6
Roskilde Ravens, překvapení letošního Evropského Šampionátu Extreme Masters, zpečetil příchod Michaela "Friis" Jørgensena.Ravens se potýkaly s problémy se sestavou už od poloviny prosince, kdy z týmu odešel Daniel "dalle" Kjersgaard. Jako náhradu vrány využili hráče právě rozpadlích Spirit of Amiga. Michael týmu pomohl k postupu přes Meet Your Makers a nakonec i k bedně ve finále Evropského Šampionátu.
Výchozí obrázek

Roskilde Ravens, překvapení letošního Evropského Šampionátu Extreme Masters, zpečetil příchod Michaela "Friis" Jørgensena.

Ravens se potýkaly s problémy se sestavou už od poloviny prosince, kdy z týmu odešel Daniel "dalle" Kjersgaard. Jako náhradu vrány využili hráče právě rozpadlích Spirit of Amiga. Michael týmu pomohl k postupu přes Meet Your Makers a nakonec i k bedně ve finále Evropského Šampionátu.

Po celou dobu byl však výše zmíněný hráč veden jen jako záskok, ale díky skvělým výsledkům na turnaji Extreme Masters si doslova podmanil manažery a všechny fanoušky týmu.

Sestava Roskilde Ravens

{#Dánsko} Baljit "zE" Lal
{#Dánsko} Danny "BERRY" Krüeger
{#Dánsko} Marco "Snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev
{#Dánsko} Michael "Friis" Jørgensen


Ravens, zleva : zE, sedící Friis, turkizh, Snappi, BERRY

Celek se může radovat i na sponzorském poli, neboť tým pro letošní rok bude sponzorovat známá firma Dansk Metal. Ta už v minulosti spolupracovala s týmem Spirit of Amiga a po celou dobu své existence vypomáhá dánskému eSportu.

Novou sestavu Roskilde Ravens budete moct vidět už tento víkend, při příležitosti Inferno Online League Finals, konané ve švédském Stockholmu.