Přejít k hlavnímu obsahu

Finský klan Soltec se vrací

27. 1. 2010 | 03:27 Counter Strike 1.6
Bývalá finská jednička, klan Soltec, se vrací na scénu, aby převzal korunu tamní counter strike scény.Je tomu rok, co organizace AndThenSome propustila ze svých řad svou finskou sekci, která patřila k tomu nejlepšímu, co se na tamní scéně pohybovalo. Tým pak získal krásné třetí místo v Inferno Online League, kde v rozhodujícím zápase porazili brazilské Made in Brazil. Ovšem tak jako nedávno Power Gaming, tak i před rokem se hráči museli poroučet na vojnu, kde si museli prodělat povinnou základní službu.
Výchozí obrázek

Bývalá finská jednička, klan Soltec, se vrací na scénu, aby převzal korunu tamní counter strike scény.

Je tomu rok, co organizace AndThenSome propustila ze svých řad svou finskou sekci, která patřila k tomu nejlepšímu, co se na tamní scéně pohybovalo. Tým pak získal krásné třetí místo v Inferno Online League, kde v rozhodujícím zápase porazili brazilské Made in Brazil. Ovšem tak jako nedávno Power Gaming, tak i před rokem se hráči museli poroučet na vojnu, kde si museli prodělat povinnou základní službu.

Nyní se vrací hned trojice hráčů, která má chuť opět střílet virtuální panáčky. Hráči spin, VIDI a Freon dávají dohromady dříve úspěšný tým, který má ambice převzít korunu krále finské scény. V této cestě jim má pomoct nyní už ex-Power Gaming dvojice Matti "SPIKEONE" Järvinen a Joona "natu" Leppänen.

Sestava Soltec

{#Finsko} Matti "SPIKEONE" Järvinen
{#Finsko} Joona "natu" Leppänen
{#Finsko} Joni "Freon" Huumo
{#Finsko} Atte "VIDI" Hyväkkä
{#Finsko} Ari "spin" Raimi

Tento tým se chystá do budoucna zúčastnit mnoha akcí a zároveň se ohlížejí po organizaci, která by je přijmula pod svá křídla.

Zdroj: Fragbite.se