Přejít k hlavnímu obsahu

Estonští DEFEATERS

28. 1. 2010 | 16:05 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace DEFEATERS zanevřela nad česko-slovenskými hráči a přijmula pod svá křídla estonský tým.Už delší dobu se slovenští DEFEATERS pohybovali na česko-slovenské scéně bez stálé counter strike sekce. Jediný kdo držel slovenský celek na scéně byla dvojice Juraj "nim" Sanitra a Peter "enorm" Burik. Naposledy jste mohli slovenské DEFEATERS vidět na akci STORM the Front, kde hráči překvapili a celý turnaj vyhráli.
Výchozí obrázek

Slovenská organizace DEFEATERS zanevřela nad česko-slovenskými hráči a přijmula pod svá křídla estonský tým.

Už delší dobu se slovenští DEFEATERS pohybovali na česko-slovenské scéně bez stálé counter strike sekce. Jediný kdo držel slovenský celek na scéně byla dvojice Juraj "nim" Sanitra a Peter "enorm" Burik. Naposledy jste mohli slovenské DEFEATERS vidět na akci STORM the Front, kde hráči překvapili a celý turnaj vyhráli.

Jenže výše zmíněná dvojice odešla do konkurenčních Suicide a to slovenskou organizaci položilo na kolena. Tým, který už se spíše přesunul do ústraní a už se tak moc neprojevuje na progamingovém poli, ovšem zničehonic přibral do svých řad estonskou sestavu.

Tato pětice hráčů dle slov manažerů spolu hraje od roku 2004 a s menší obměnou kádru patří k tomu nejlepšímu, co estonská scéna nabízí.

Sestava DEFEATERS.est

{#Estonsko} Eduard "aold" Tokarev
{#Estonsko} Aleksander "whaat" Kutsov
{#Estonsko} Roman "Fae" Zibin
{#Estonsko} Aleksander "alex" Titov
{#Estonsko} Ivan "FROXIE" Zjablikov

Na stránkách týmu si můžete prohlédnout všechny akce na kterých hráči zaznamenali větší úspěch..

Zdroj: DEFEATERS