Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup: Skupiny jsou za námi

30. 1. 2010 | 12:18 Counter Strike 1.6
První hrací den v kazašské Almaty pomalu a jistě končí a my už známe týmy, které si vybojovali postup ze skupin.
Výchozí obrázek

První hrací den v kazašské Almaty pomalu a jistě končí a my už známe týmy, které si vybojovali postup ze skupin.

Dnešní den začal vysokou výhrou rusko-kazašského celku UNiTED nad PinCho Wings 25-5. Do akce pak nastoupili favorité Arbalet Ukrajina, kteří si v prvním těžkém zápase poradili s činskými TyLoo 18-12. Do turnaje vstoupili vítězně i jihokorejští WeMade FOX, kteří uštědřili "domácím" ArLine porážku 7-23 a nakonec se z těsného vítězství radovali ruští forZe, kteří porazili TyLoo.raw jen tak tak 16-14.

Po oddechnutí a nabrání čerstvých sil, se do sebe pustili forZe a ArLine. Kazašský tým ovšem ani tentokrát nenašel recept na skvěle hrající Rusy, kteří se mohli radovat z vítězství 20-10. TyLoo pak stejným skorem porazili uzbecké PinCho a stejným výsledkem mohl skončit i zápas Arbalet UA proti UNiTED. Tam ovšem druhý tým stihl dát jedenáct bodů a prohrát "jen" 11-19. První vážný asijský střet se konal ve skupině B mezi TyLoo.raw a WeMade FOX. Oba týmy v poslední době nepřekypovali formou a tak se nevědělo, jak zápas skončí. Těsně, ale přece, vyhráli čínští reprezentanti, kteří se tak dotáhli bodově na svého soupeře.

Třetí skupinové kolo mělo rozhodnout o tom, kdo bude následovat ruský tým forZe a Arbalet UA do playoff. Přece jen tyto týmy už měli na svých kontech šest bodů, takže si mohli dovolit lehké zaváhání. Toho pak využili PinCho Wings a s ukrajinským celkem uhráli slušné skore 14-16. Činští TyLoo.raw měli lehčí los na třetí kolo a už se pomalu mohli radovat. Cestu do playoff jim zkřížil tým ArLine, který na turnaji nepůsobil zrovna skvělým dojmem. Výhra 21-9 je posunula dále a i díky výhře na WeMade FOX se mohli radovat z postupu. Pádu WeMade FOX napomohli i forZe, kteří jihokorejskému celku uštědřili prohru 19-11. Poslední zajímavý zápas se konal mezi TyLoo a UNiTED a  zápas to byl opravdu napínavý a nakonec se z vítězství radovali činští hráči.

Skupina A
 Skupina B
#NázevZVRPB #NázevZVRPB
1.{#Ukrajina} Arbalet UA33009 1.{#Ruská federace} forZe33009
2.{#Čína} TyLoo3201
6 2.{#Čína} TyLoo.raw32016
3.{#Ruská federace} UNiTED31023 3.{#Korejská republika} WMF31023
4.{#World} PinCho Wings30030 4.{#Kazachstán} ArLine30030
   

Právě teď se hrají zápasy All-Star Game mezi kvartetem týmů. Týmy byly pojmenovány podle čtyř elementů. Nyní se hrají první zápasy a vy máte tu možnost tyto zápasy sledovat. To vše v naší sekci Coverage.

Jako vždy i na playoff si můžete vsadit! Stačí jen kliknout na naše sázky a vsadit si. Jinak doporučuji prohlédnout galerii portálu HLTV.org, kde naleznete i videa z akce.

Zdroj: HLTV.org