Přejít k hlavnímu obsahu

Vítr odfoukl Oheň

31. 1. 2010 | 01:27 Counter Strike 1.6
Doprovodný turnaj na Arbaletu je za námi. V takzvané All Star Game proti sobě nastoupily čtyři týmy složené z účastníků turnaje. Do finále se pak dostal tým Větru a Ohně.
Výchozí obrázek

Doprovodný turnaj na Arbaletu je za námi. V takzvané All Star Game proti sobě nastoupily čtyři týmy složené z účastníků turnaje. Do finále se pak dostal tým Větru a Ohně.


První zápasy

Tým Ohně měl cestu do playoff o trošku snažší. Přece jen v tomto týmu bylo silné jádro tvořené hráči Arbalet UA. V prvním zápase narazil Oheň na svého největšího elementárního soupeře Vodu. Tento tým byl složen především z představitelů TyLoo a WeMade FOX. "Západní" tým si zápas užíval a po výhrách 16-10 na de_inferno a de_dust2 postoupili do GrandFinále, kde se hrálo o peněžní odměnu.

Na druhé straně se potkaly týmy Větru a Země. Zem jakožto pevný článek tvrdě udeřil a vyhrál první mapu 16-10. Vítr se ovšem nevzdal a na zbylých dvou mapách prokázal lepší formu, po vítězstvích 16-5 na de_inferno a 16-6 na de_nuke, se stali druhým finalistou.

Oheň nebo Vítr

Dva týmy, oba složený z hráčů padlého Sovětského Svazu. První mapa byla vybrána de_tuscan, takže narušila tak trochu nadvládu "Svaté Čtveřice"*. Po základních třiceti kolech měli hráči na obou stranách po patnácti a o vítězi první mapy muselo rozhodnout prodloužení. Prodloužení lépe zvládli hráči Ohně a po vítězství 4-1, celkově 19-16 se mohli radovat z prvního bodu

To na de_train to už byla jiná hra. Oheň se za T k ničemu neměl a prohrával jedno kolo za druhým. Konečných 1-14 bylo spíše vysvobozením. Za CT se jim pak podařilo vyhrát tři kola, ale na sílu Větru neměli, de_train 16-4.

Na de_inferno zase předvedl Vítr skvělou partii, vedl dokonce 12-3 v polovině a měl tak nakročeno k vítězství. Oheň se ale nedal a vrátil se do zápasu, vyhrával kolo po kole, pomalu a jistě docházel k remíze, ale hráči okolo Dmitryi "hooch" Bogdanova dokázali uhrát poslední kola pro sebe a vyhrát 16-13.

"Větrní hráči" si tak přišli na skvělých dva tisíce dolarů, zatímco hráči Ohně získali o pět set méně.


foto by HLTV.org // Vítr

Umístění

1. místoVítr - starix, hooch, beasT, AdreN, HEL12.000$
2. místoOheň - Thommmes, Edward, markeloff, Dosia, ROMJkE1.500$
3. - 4. místo Země - GoodRifle, solo, alex, virgo, termi 
 Voda - rita, xf, glow, bail, zy 
   

Už dnes od 7:00 máte možnost shlédnout zápasy playoff, ve kterém na sebe narazí oba týmy forZe, TyLoo, Arbalet UA a TyLoo.raw. Jako vždy máte možnost si na zápasy vsadit. To vše v našich sázkách.

Zdroj: HLTV.org