Přejít k hlavnímu obsahu

MISS Herní scény *GIGA UPDATE*

14. 5. 2009 | 15:10 Counter Strike 1.6
Ojedinělý projekt, jaký se jen tak nevidí. Česká Republika má kvůli dohadům každoročně dvě MISS ČR, ale naše herní scéna prozatím nemá žádnou. S tím chtějí skoncovat manažeři klanu Team Legalize.
Kdo si myslíte, že je tou nejkrásnější dívkou na naší PG scéně? Na tuto otázku již brzy přijde odpověď v podání MISS Herní scény od českého klanu Team Legalize.
Vypadá to, že manažeři z Team Legalize to myslí opravdu vážně, jen mě pár věcí děsí...
Výchozí obrázek

Ojedinělý projekt, jaký se jen tak nevidí. Česká Republika má kvůli dohadům každoročně dvě MISS ČR, ale naše herní scéna prozatím nemá žádnou. S tím chtějí skoncovat manažeři klanu Team Legalize.

Kdo si myslíte, že je tou nejkrásnější dívkou na naší PG scéně? Na tuto otázku již brzy přijde odpověď v podání MISS Herní scény od českého klanu Team Legalize.

Vypadá to, že manažeři z Team Legalize to myslí opravdu vážně, jen mě pár věcí děsí...

Vítězka této soutěže získá nové PC. Navíc se partnerem této akce stává multiklan NecroRaisers.

Podmínky soutěže:

Není to nic složitého. I přes zájem mnoha mladých pánů, stále platí, že přihlášky mohou posílat pouze ženy (slečny, paní). I zástupkyně něžného pohlaví však mají jednu podmínku, musí hrát nějakou PC hru. Uznávám, že budeme jen těžko dohledávat, jestli doma hrajete nějakou offline gamesku, proto apeluji na Vaše svědomí: "Hlaste se opravdu jen tehdy, hrajete-li jakkoukoliv hru na PC!"

Přihláška

Ta bude mít podobu e-mailu a měla by obsahovat Vaše jméno, příjmení, datum narození, místo bydliště a také název hry, kterou hrajete (případně i jméno týmu, který reprezentujete). A především, musí obsahovat minimálně tři FOTKY! Nemusí jít o profesionálně pořízené snímky, avšak vyvarujte se rozmazaných a nekvalitních obrázků. První fotka by měla zachycovat Vás nenalíčenou, druhá naopak nalíčenou a podobu třetí fotky necháme na Vás. Přihlášky můžete posílat až do neděle 17.5.2009, máte tedy dost času na rozmyšlenou. Adresátem vašich e-mailu bude předseda poroty a autor nápadu Lubomír "GrapH" Jurka, přihlášky tedy směřujte na graphh@seznam.cz!!

Hodnocení

Systém jsme si propůjčili od slavnější verze této soutěže. Vítězky budou tedy dvě, jedna určena porotou, druhá pak vybraná Vámi čtenáři a diváky, jako MISS Sympatie. Než k tomu všemu dojde, vybereme 12 finalistek, které se poperou o vítězství.

Systém

Jak jsem již naznačil, ze všech přihlášek vybereme 12 dívek, které se posunou do finále. Celá finálová sestava bude pozvána do internetové televize PG24, kde proběhne vyhlášení a předávání cen. Hlasování v kategorii MISS Sympatie pak bude probíhat na všech možných dostupných místech, při vyhlášení pak budou sečteny výsledky. Finalistky budou ještě před galavečerem podrobeny rozhovorům, které budou postupně doplňovány na web týmu Legalize. Postará se o ně má maličkost, což je vzhledem k mé pozici v týmu logické.

PG24

Tato, mezi hráči, velice populární internetová televize odvysílá celé finále v přímém přenosu. Galavečeru se zúčastní 12 finalistek, porota a zástupci partnerů. Moderování tohoto pořadu se, pokud se nic nestane, ujme Kazimír "KaZi" Krysta. Ve studiu uvidíte rozhovory, postřehy organizátorů a hlavně vyhlášení výsledků!! Pro případ velké sledovanosti bude zajištěn server, schopný nátlak diváků ustát.

Ceny

Začalo to korunkami, které pravda nebyly takovou motivací, ovšem ráz soutěže se za pár dní otočil o 180 stupňů. Krom již zmíněných korunek a šerp pro tři nejlepší, budou připraveny také kosmetické balíčky a především PC sestava od firmy VenySoft (jejiž konfiguraci se dozvíte níže). Organizátoři si pak vyhrazují právo, do konce registrací přidávat další možné odměny a ceny. Můžeme však zaručit, že žádnou z dosavadních cen neodstraníme.

Dále pak pro první tři od společnosti Adidas získají poukázky na věcné ceny

1. místo - Vítězce poukaz na nákup v hodnotě 2000 Kč v autorizovaném e-shopem značky Adidas

2. místo - Druhé poukaz na nákup v hodnotě 1500 Kč v autorizovaném e-shopem značky Adidas

3. místo - Třetí poukaz na nákup v hodnotě 1000 Kč v autorizovaném e-shopem značky Adidas

4. - 12. místo - 12 finalistkám každé 20 procent slevu v autorizovaném e-shopem značky Adidas

A od firmy newskateshop.cz krásné batohy,

batoh_new_3.JPG batoh_new_21.JPG Batoh11_1757.JPG

Batohy za 3., 2. a 1. místo

Plus již zmíněné PC

Konfigurace pc :
MSI NX9400GT-MD512H,512MB,128bit,DDR2,HDMI,DVI
(NOVĚ!!!) AMD Phenom X3 Triple-Core 8450 2.1GHz 3x64kBL1
3x512kBL2 2MBL3 95W

DVD RW LG GSA H42L
HDD 250GB SATA
MIDI CASE OEM02,400W 12cm fan
RS-KB01MM, CZ+SK, USB, PS/2
+ originální operační systém WIN XP
Myš

PŘIHLÁŠKY PRO 1. ROČNÍK MISS HERNÍ SCÉNY 2009!

Přihláška musí obsahovat vaši FOTKU a ve vašem případě bych hledal tu nejlepší, aby porotu opravdu zaujala. Dále také jméno, přijmení, datum narození, hru jakou hrajete, popřípadě klan, který reprezentujete. Ze všech Vámi poslaných fotek porota vybere 12 z Vás, které půjdou do finále. Hlasovat budete moci všude, kde nám mediální partneři dají prostor. Samozřejmě nechybí ani porota. Ta se skládá z předsedy Lubomíra "GrapH" Jurky, místopředsedy a spolumajitele klanu LEGALIZE Pavla "Jammal" Petra, z Pavlínky Doležalové a jednoho z nejlepších redaktorů, Davida "Deek" Heczka.

První tři z Vás dostanou KORUNKY krásy, jako v pravé MISS. Vaše přihlášky posílejte na email graphh@seznam.cz. Přihlášky můžete posílat do poloviny měsíce května, po té bude do soutěže vybráno 12 nejkrásnějších dívek HERNÍ SCÉNY!!!!
-By Lubomír "GrapH" Jurka

Tak přesně toto se nachází na webu Team Legalize. Doufejme, že tato novinka přivede do herních vod nové "objevy".

1.místo.jpg

Korunka pro vítězku

 

2.místo.jpg

Korunka pro Vicemiss

 

3.místo.jpg

Korunka pro třetí nejkrásnější dívku PG scény

 

Takže co se změnilo od posledního udpatu? No o tuto "MISS" začalo mít hodně sponzorů zájem, nedivím se tedy, že vítězky dostanou víc věcí, než dostal třeba efron za celou svojí kariéru. Víme více o sestavě PC, které dostane vítězka, plus nově, dáma na druhém místě získá sluchátka RS-HP07 a dáma na třetím místě získá optickou myš ERGO. Od týmu CONFIS vítězka převezme cenu v podobě tandemového seskoku a od časopisu SCORE první tři získají roční předplatné. Portál FAKAHEDA.EU daruje prvním třem server na dobu určitou plus finanční odměny a MISS Sympatie získá, a to se podržte, ACER LCD a slevu 15% na novou PC sestavu. Druhá a třetí získá deseti, resp. pěti, procentní slevu na novou PC sestavu. To vše od firmy NetTech.

A kdo se tedy dostal do finále? Zde je výčet dvanácti finalistek,

1. Česko Radka "Rad_Dush_Qa" Skácelová, Counter Strike 1,6 - B-Side.sk team

2. Česko Monika Košťálová, Call of Duty 2, Team Legalize

3. Česko Hana "HanIka"  Křížková,  Counter Strike 1,6 - dříve NR-ladies

4. Česko Jana Adámková, Call of Duty 2

5. Česko Tereza Urbischová, Need for Speed

6. Česko Jana "jance" Kozáková, Counter Strike 1,6 - eSuba.ladies

7. Slovensko Martina "Mia" Rodinová, Counter Strike 1,6 - eSuba.ladies

8. Česko Markéta Urbischová, Far Cry

9. Slovensko Michaela "MiuShka" Hatalová, Counter Strike 1,6 - dříve DFS.ladies, iR.ladies

10. Česko Nikol "Maiuska" Janečková, Counter Strike 1,6 - dříve fofos.sk ladies

11. Slovensko Erika "EruSka"  Grunwaldová, Counter Strike 1,6 - Děti faráře

12. Česko Květoslava Jiřičková, America's Army a Lineage II

1. radus.jpg 2. Monika.jpg

3. hanika.jpg 4. janaa.jpg

5. terks.jpg 6. jance.JPG

7. mia.jpg 8. marketa.jpeg

9. miushka.jpg 10. maiuska.jpg

11. eruska.jpg 12. kvetoslava.jpg

 

Pro svou "vyvolenou" můžete hlasovat pomocí SMS na číslo 9030910 ve tvaru "PROVED MISS a číslo missky" - tzv. pro HanIku by jste hlasovali ve tvaru "PROVED MISS 3"