Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenské finále o EM4 je tu!

27. 8. 2009 | 14:11 Counter Strike 1.6
Slovenská kvalifikace o Extreme Masters Season 4 je u konce. Dnešním finálem zjistíme, kdo bude reprezentovat slovenské barvy v nadcházející kvalifikaci o účast v základní skupině EM4. Nejdříve si řekněme, že celá kvalifikace byla bez problémů. Jen asi v jednom zápase se řešil protest druhého týmu, takže můžeme říct, že kvalifikace byla úspěšná.
Výchozí obrázek

Slovenská kvalifikace o Extreme Masters Season 4 je u konce. Dnešním finálem zjistíme, kdo bude reprezentovat slovenské barvy v nadcházející kvalifikaci o účast v základní skupině EM4.

Nejdříve si řekněme, že celá kvalifikace byla bez problémů. Jen asi v jednom zápase se řešil protest druhého týmu, takže můžeme říct, že kvalifikace byla úspěšná.

Sice se turnaje zůčastnilo jen čtrnáct slovenských týmů, ale i přes tento malý počet jsme shlédli velmi úchvatné zápasy. Nejvíce bych pak ocenil výkon jednoho z nejlepších CS:S hráčů, Marka ".PhP" Kádka, který ukázal že i v 1.6 umí rozdat hlavy.

Ve finále se střetnou dva nasazené týmy, prozatím nejlepší na Slovensku, tým Suicide, který se před kvalifikací trošku pozměnil a tým defeaters, kteří na tento turnaj přišli v nové čistě slovenské sestavě.

Cesta suicide začala až ve druhém kole, ve kterém narazila na tým SlowVirus. Myslím si, že zápas to byl jednostranný. Suicide ukázali, že jsou na tom mnohem lépe skillově. Takžže by se dalo říct, že tento zápas tým ani tak moc neprověřil. To se stalo až ve druhém zápasu, kdy tým okolo Tomáše "benq1" Masaryka narazil na mix-tým IQFighters, vedený Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem. Po  infernu, kdy IQF byli rovnoceným soupeřem, ve kterém i přes dobrý výkon prohráli 16-11, následoval nuke, ve kterém si suicide díky vyhraným nožům, nastřádali pěti-bodový náskok. Po výhře 16-5 postopouli suicide do finále a ukázali, že mají na to vyhrát tuto kvalifikaci a zahrát si proti nejlepším v Evropě.

Defeaters měli podobnou cestu jako suicide. S rozdílem, že pořádná akce snad ani hráče nejlepšího slovenského týmu nenašla. Ani Lucror Team ani mIcRo, který je spíše stínem bývalého skvělého line-upu, jednoho z aspirantů na titul moc neprověřili, a tak bude zajímavé, jak si tým složený ze tří hráčů PPG a dvou defeaterů poradí se svým nastávajícím soupeřem.

Slovenské finále kvalifikace EM4

Slovensko Defeaters - Suicide Slovensko
[xx:xx]
Dnes ve 20:00
Odkaz na zápas
Sestava dfs : baf0, enorm, shrkz1, skreqone, Nim
Suicide : StaN, uNO, X-RaY, gioTive, benq1
HLTV : hltv2.verygames.net:27056

 

GL HF oboum týmům