Přejít k hlavnímu obsahu

Mousesports vítají dívčí sekci

13. 9. 2009 | 22:44 Counter Strike 1.6
Německý klan mousesports do svých řad vítá svou novou female sekci, kterou tvoří hráčky, které doposud reprezentovali klan forZe a PinCho.Nová sekce, které vévodí ruská kráska Anya "veNema" Savvateev, bude složením osmi dívek. Pětka z forZe a trojice dívek z PinCho, tyto dívky by měli dělat čest mousesports. Poslední zápas, kde si to tyto dva týmy rozdali bylo ve finále ASUS Summer Cup 2009, kde forZe porazili své soupeřky.
Výchozí obrázek

Německý klan mousesports do svých řad vítá svou novou female sekci, kterou tvoří hráčky, které doposud reprezentovali klan forZe a PinCho.

Nová sekce, které vévodí ruská kráska Anya "veNema" Savvateev, bude složením osmi dívek. Pětka z forZe a trojice dívek z PinCho, tyto dívky by měli dělat čest mousesports. Poslední zápas, kde si to tyto dva týmy rozdali bylo ve finále ASUS Summer Cup 2009, kde forZe porazili své soupeřky.

"Myšáci" už měli ve svých řadách dívky, s těmi se ale počátkem března rozloučili. Některé z nich si našli nové útočiště u jejich rivala, u Team Alternate.

Nový female squad by měl být k vidění na polské akci zvané PAN European Tournament, kterého se zúčastní ty nejlepší female týmy Evropy.

Sestava mousesports.female

{#Ruská federace} Olga "Pachella" Pak
{#Ruská federace} Svetlana "Svetaska" Alexeeva
{#Ruská federace} Nina "Greeny_R" Omelchenko
{#Ruská federace} Anya "veNema" Savvateeva
{#Ruská federace} Albina "Ashlee" Abusheva
{#Ruská federace} Polina "Exilia" Salatova
{#Ruská federace} Elena "Meg" Urusov
{#Ruská federace} Lydia "Marla" Strakanova