Přejít k hlavnímu obsahu

WCG USA dnes!

25. 9. 2009 | 19:40 Counter Strike 1.6
Už dnes ve 20:00 začne kvalifikační turnaj o spot na World Cyber Games 2009! Kdo z amerických týmů postoupí na finálový turnaj?Letošní kvalifikace, konaná v New Yorku, nabídne to nejlepší co scéna Spojených států nabízí. Nedávní vítězové CEVO League - compLexity jsou připraveni ukázat týmům jako Evil Geniuses nebo Turmoil, kdo je domácí jedničkou.Turnaj nabídne dvě skupiny, ve kterých je celkově deset týmů. Skupina A se hraje dnes a zítra odpoledne, "béčko" se hraje zítra večer a v neděli odpoledne. První čtyři týmy z obou skupin postoupí do DE pavouka.
Výchozí obrázek

Už dnes ve 20:00 začne kvalifikační turnaj o spot na World Cyber Games 2009! Kdo z amerických týmů postoupí na finálový turnaj?

Letošní kvalifikace, konaná v New Yorku, nabídne to nejlepší co scéna Spojených států nabízí. Nedávní vítězové CEVO League - compLexity jsou připraveni ukázat týmům jako Evil Geniuses nebo Turmoil, kdo je domácí jedničkou.

Turnaj nabídne dvě skupiny, ve kterých je celkově deset týmů. Skupina A se hraje dnes a zítra odpoledne, "béčko" se hraje zítra večer a v neděli odpoledne. První čtyři týmy z obou skupin postoupí do DE pavouka.

Největší trable mají ovšem hráči Evil Geniuses, kteří musí zahrát jeden z nejdůležitějších turnajů v roce, bez svého finského spoluhráče Tomiho "lurppis" Kovanena. Toho nahradí Travis "tuBBy" Bechtol.

Usedněte tedy k HLTV a nezapomeňte si vsadit!

20:00 Loaded vs Excello
20:00 Evil Geniuses vs Immortal7
22:00 Turmoil vs Excello
22:00 Evil Geniuses vs Loaded
23:00 Evil Geniuses vs Excello
23:00 Turmoil vs Inmortal7