Přejít k hlavnímu obsahu

Neo a spol. míří do Vitriolic

25. 9. 2009 | 23:31 Counter Strike 1.6
Snad jediná pětka, která byla tak dlouho bez pořádné profesionální organizace, má konečně svůj domov. Hráči okolo Filipa "Neo" Kubského míří do Vitriolic Gaming.
Výchozí obrázek

Snad jediná pětka, která byla tak dlouho bez pořádné profesionální organizace, má konečně svůj domov. Hráči okolo Filipa "Neo" Kubského míří do Vitriolic Gaming.

Polský tým má snad tu největší smůlu ze všech hráčů, kteří se pohybují na progamingovém poli. Sestava, která sesbírala řadu úspěchů pod klantagem PENTAGRAM se po nějakém čase přesunul do prestižnějších Meet Your Makers. V jejích řadách se stali vítězi ESWC 2008, které se konalo v americkém San José. Ovšem finanční krize dopadla na tuto organizaci a hráči se rozhodli odejít z týmu. Po mnoha spekulacích, kam by mohli hráči zamířit, se upsali německým WICKED. Jenže po čase tento klan také skončil svou činnost z finančních důvodů, a tak se hráči ocitli už po druhé na dlažbě.

Dlouho hráči vystupovali pod klantagem UBERKAT a všude možně po internetu kolovali zprávy, že se chystají nahradit stávající pětku v SK Gaming, nebo že se stanou novou sekcí Crack Clan-u.

Vitriolic, kteří vlastní dva přední klany v CS:S na světě, přidává k této dvojici i jeden z nejlepších týmu v 1.6ce.

Jsme opravdu rádi, že se nám po třech měsících hledání podařilo najít někoho, kdo má o nás zájem. Doufáme, že se po tom roce, kdy jsme měli řadu problémů s organizacemi, všehno ustálí a my už budeme vyhrávat jen pro jeden tým. Nemůžu říct, že to pro nás byl dobrý rok, ale s podporou Vitriolic se nám určitě podaří probudit ten žár, co v nás doposud spal. Wiktor "TaZ" Wojtas

Vitriolic CS 1.6

{#Polsko} Jakub "kuben" Gurczynski
{#Polsko} Mariusz "Loord" Cybulski
{#Polsko} Lukasz "LUq" Wnek
{#Polsko} Filip "Neo" Kubski
{#Polsko} Wiktor "TaZ" Wojtas