Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip opět s 1.6

19. 10. 2009 | 01:24 Counter Strike 1.6
Ruský kolos, klan Begrip, nečeká a opět přibírá pod svá křídla švédskou CS 1.6 sekci. Begrip se ocitli bez hráčů poté, co jim jejich bývalý tým zčásti odešel do konkurenčních Meet Your Makers. Tam se ke čtveřici hráčů připojil Marcus "zet" Sundström, který dostal vyhazov z SK Gaming.Novou páteří týmu se stávají hráči wooSai.se, kteří se mohli stát soupeři českému týmu eSuba v Extreme Masters IV. Tým okolo Iana "molander" Molandera však ztroskotal ve druhém kvalifikačním kole na německých n!faculty.
Výchozí obrázek

Ruský kolos, klan Begrip, nečeká a opět přibírá pod svá křídla švédskou CS 1.6 sekci.

Begrip se ocitli bez hráčů poté, co jim jejich bývalý tým zčásti odešel do konkurenčních Meet Your Makers. Tam se ke čtveřici hráčů připojil Marcus "zet" Sundström, který dostal vyhazov z SK Gaming.

Novou páteří týmu se stávají hráči wooSai.se, kteří se mohli stát soupeři českému týmu eSuba v Extreme Masters IV. Tým okolo Iana "molander" Molandera však ztroskotal ve druhém kvalifikačním kole na německých n!faculty.

Hráči prozatím pod Begrip patří jen formálně. Smlouvy by měli hráči podepsat na nadcházejícím DreamHacku, neboť manažeři chtějí znát jak to týmu klape.

Begrip.se

{#Švédsko} Ian "molander" Molander
{#Švédsko} Alexander "fury" Nyström
{#Švédsko} Petri "peppo" Dahlström
{#Švédsko} Jonathan "baengan" Bengtsson
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd