Přejít k hlavnímu obsahu

Posily pro eXtatus

23. 10. 2009 | 19:39 Counter Strike 1.6
Český klan eXtatus posiluje svou CS 1.6 sekci o pětici zkušených hráčů, kteří budou tým reprezentovat na zítřejším PGS LAN finále.Je to víc než tři měsíce, co se tým eXtatus pyšnil kvalitní sekcí CS 1.6. Tým si prošel "temným" obdobím a do budoucna vzhlíží jen na lepší a jasnější časy. Nechtějí se už ohlížet za minulostí, proto tedy udělali krok dopředu.
Výchozí obrázek

Český klan eXtatus posiluje svou CS 1.6 sekci o pětici zkušených hráčů, kteří budou tým reprezentovat na zítřejším PGS LAN finále.

Je to víc než tři měsíce, co se tým eXtatus pyšnil kvalitní sekcí CS 1.6. Tým si prošel "temným" obdobím a do budoucna vzhlíží jen na lepší a jasnější časy. Nechtějí se už ohlížet za minulostí, proto tedy udělali krok dopředu.

Je to už šest dnů, co se s tagem eXtatus pyšní pětice borců ze známého slovenského týmu mIcRo. Tento tým se po naší scéně pohybuje už pěknou dobu a počet hráčů málokdy skončil na pěti hráčích základní pětky. V tuto dobu za mIcRo hraje devět hráčů, všichni kvalitní hráči, kteří spolu nahráli mnoho hodin. Ovšem když se jednalo o nějaký důležitý turnaj, hráči dokázali, že dokáží hrát se špičkou scény.

Nová sestava eXtatus.CS

{#Slovenská Republika} Martin "whisky" Glevaňák
{#Slovenská Republika} Peter "uno1" Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Martin "will" Martončík
{#Slovenská Republika} Jerguš "Jergus" Vyslocky

Novou sestavu budeme moct vidět už na zítřejším PGS LAN finále v bratislavské herně STORM. Tam je budou čekat zápasy s týmy inteRaction, wRath a suicide.