Přejít k hlavnímu obsahu

PGS LAN Finále

24. 10. 2009 | 16:15 Counter Strike 1.6
Už zítra proběhne již další finále U2 ProgamingShop.sk ligy, za účasti tří slovenských a jednoho českého týmu.
Výchozí obrázek

Už zítra proběhne již další finále U2 ProgamingShop.sk ligy, za účasti tří slovenských a jednoho českého týmu.

PLAY OFF je tu! Po pár problémech, které turnaj doprovázeli, se zápasy ze základní části odehrály o něco později. I přesto nebylo o zajímavé zápasy nouze. Všechny slovenské týmy dokazují, že mají svou kvalitu a všechny dokázali porazit jediného českého zástupce v tomto finále. O první místo se dělí týmy eXtatus a suicide, kteří mají shodně bodů, na třetím se umístili inteRaction a na posledním, český zástupce wrath. Zápasy PLAY OFF už za chvíli, my Vás jím budeme provázet.

Bratislavská herna STORM se už chystá na zítřejší LAN finále největší slovenské ligy, kterou sponzoruje portál ProgamingShop.sk. Ceny v hodnotě 1000€ čekají na své budoucí "páníčky". Herna STORM má možnost přijmout až 70 hráčů, na nejnovějších přístrojech.

Celá akce začne ve 12:00, týmy musí svou účast potvrdit na místě do patnácti minut po otevření herny. Čestí a slovenští hráči, kteří to mají daleko, si tak užijí normální vstávání.

A kdo se vlastně na turnaj z kvalifikačního turnaje dostal?

inteRaction.Sennheiser - BoTk4, Maga, 4zur1t, j0sse, enorm
wrath - KurEcaK, D^emo, rejma, aobek, oto/r
team eXtatus - Xray, uno, will, whisky, ogri
suicide - benq1, giotive, kapi, mitqo, tba

Admini této akce zvou na turnaj i ostatní, aby přišli podpořit své kamarády, oblíbené týmy apod., v doprovodných akcích si budete moct zahrát proti adminům, nebo proti ostatním návštěvníkům o pěkné věci od sponzora turnaje.

Ceny pro první tři

1. místo - 5x SteelSeries 4H-, 5x SteelSeries QcK Heavy, 5x Coolink SWiF 92 mm, 5x medaile
2. místo - 5x SteelSeries IKARI, 5x SteelSeries QcK Heavy, 5x medaile
3. místo - 5x SteelSeries 3H-, 5x podložka Speed-Link, 5x medaile

Po celý den Vám budeme přinášet výsledky a sázky na všechny zápasy, které se uskuteční během dne! Slovenskému admin týmu držíme palce, ať se akce vyvede.