Přejít k hlavnímu obsahu

*WGT v plném proudu

26. 10. 2009 | 13:40 Counter Strike 1.6
Registrace na World GameMaster Tournament skončili a skupinová fáze je v plném proudu. Pojďme nahlédnout do zákulisí.
Výchozí obrázek

Registrace na World GameMaster Tournament skončili a skupinová fáze je v plném proudu. Pojďme nahlédnout do zákulisí.


*UPDATE: Milda skončil s adminovaním, WGT online kvalifikáciu a následné offline finále bude adminovať Michal "H1tachi" Nagy, ktorý adminoval aj WGT 2008. Dnes musia byť dohraté skupiny, playoff sa začne zajtra (utorok) o 19:00, systém, rozpis a podrobné info bude utorok ráno! Komunikácia výrahdne cez email cs@grunex.com.

Již druhé WGT v letošním roce pod záštitou firmy ASUS bude mít vyvrcholení na brněnském počítačovém veletrhu Digitex 2009. Finále ovšem předchází skupinová fáze, do které se přihlásilo na 47 týmů.

Online kvalifikace potrvá od dnešního dne až do 27. října. Tedy každý tým si zahraje tři zápasy ve skupině. První dva ze skupiny postupují do další části online kvalifikace, tentokráte do SE PLAY OFF, kde se hraje jen na jednu mapu. Posledních osm týmů postupuje na LAN finále.

Největší favorité turnaje jsou jistě hráči nEophyte, kteří nedávno zvítězili v turnaji o post na WCG. O zařazení na špici budou samozřejmě dále usilovat týmy jako eSuba,TORTUGA, Confis, inteRaction, suicide, mix složený z hráčů fu.sk a SkyRiders - FU.Sky, nebo vítězové PGS ligy, wrAth.cs. Do oběhu se po delší odmlce vrací také slovenští defeaters.

Celý výčet týmů naleznete na tomto odkazu

Skupiny a výsledky naleznete zde

Nezbývá než držet všem týmům palce a ať se na LAN dostanou jen ti nejlepší.