Přejít k hlavnímu obsahu

TORTUGA opouští fofos.sk

26. 10. 2009 | 13:14 Counter Strike 1.6
Dlouhodobě jeden z nejlepších týmů, které naše scéna vyplodila, končí u svého dosavadního zaměstnavatele.Portál fofos.sk, dřívé známý pod názvem gaming.sk, se mohl pyšnit jednou z nejlepších sestav na naší scéně. Hráči, kteří na LANky občas vyráží pod tagem TORTUGA, se ke gaming.sk přidal na konci loňského roku. Předtím celá pětka působila v týmu In Ultimate Capacity a patřila ke špičce scény. Dlouho se na špici držela po boku konkureční eSuby, ale všechna energie byla vynaložena snad jen na začátku.
Výchozí obrázek

Dlouhodobě jeden z nejlepších týmů, které naše scéna vyplodila, končí u svého dosavadního zaměstnavatele.

Portál fofos.sk, dřívé známý pod názvem gaming.sk, se mohl pyšnit jednou z nejlepších sestav na naší scéně. Hráči, kteří na LANky občas vyráží pod tagem TORTUGA, se ke gaming.sk přidal na konci loňského roku. Předtím celá pětka působila v týmu In Ultimate Capacity a patřila ke špičce scény. Dlouho se na špici držela po boku konkureční eSuby, ale všechna energie byla vynaložena snad jen na začátku.

Hráči svým zaměstnavatelům dokázali hned v březnu, že nejsou tým jen tak povětru. Skvělým druhým místem na BattleZone Challenge 03/09 potvrdili, že když to kluci zapnou, patří k těm nejlepším co tu najdeme. Tým po celou dobu předváděl velmi vyrovnané a skvělé výsledky, ale poslední dobou se vždy týmu nepodařilo na konci velkého turnaje zatnout zuby a dotáhnout ho do vítězného konce.

Během působení u gaming.sk/fofos.sk, se v týmu vyměnil jen jeden hráč. Emila "deathoN" Vlčka nahradil David "gcko" Hála.

Clanleader a hlavní hvězda týmu, Milan "Monty" Stanislav se k odchodu vyjádřil dosti nešetrně

"Abych řekl pravdu, tak mě to nějak nezajímá."

David "gcko" Hála, se rozpovídal trochu více,

V poslední době jsme měli problém trénovat. Na PGS lan jsme nejeli už kvůli problémům s managmentem, ale i díky těm týmovým. Navíc Monty nám řekl, že končí a já si začal hledat nový tým.

 

foto:gaming.sk

Majitel fofos.sk Matej "pindrix" Ďuriček odpověděl takto,

"Osobně si myslím, že je to škoda pretože to bol kvalitný a verný team so stabilnými výsledkami aký je dnes ťažko nájsť. Čo sa týka dôvodov straty CS sekcie, tak to bol hlavne odchod z aktívneho hrania leadra tímu Montyho a následne po ňom aj odchod ďalšieho člena gcka. Chcem sa chalanom poďakovať za skvelé reprezentovanie nášho teamu ako aj za výsledky ktoré dosiahli pod našimi vlajkami a do budúcna im prajem len to najlepšie."

Sestava ex-fofos.sk

{#Česká Republika} Milan "Monty" Stanislav
{#Česká Republika} Roman "Fantomas" Bobčík
{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Lukáš "FreeZ" Smutný
{#Česká Republika} Tomáš "Smallito" Bortel

Nemusíte se ovšem bát, nová sekce už je na cestě. Kdo se stane novou akvizicí fofos.sk? To už můžeme jen hádat.