Přejít k hlavnímu obsahu

CyberTRUST hlásí příchod

26. 10. 2009 | 13:44 Counter Strike 1.6
Klan cyberTRUST hlásí comeback. Po první štaci, která se zrovna moc nevyvedla, je v čele týmu nová krev. Zároveň klan hlásí, že přebírá pochodeň od Team-Legalize a bude pořádat nový ročník Miss PG.CyberTRUST asi nemá moc v lásce pár lidí, kteří s týmem dříve počítali. Jak klan na svět přišel, tak rychle taky odešel. Nyní snad svítá na lepší začátky a hezčí budoucnost. Dle slov manažerů týmu, chtějí dát především na bývalého člena Team-Legalize Davida "Deek" Heczka, který by měl vést jejich redakci.
Výchozí obrázek

Klan cyberTRUST hlásí comeback. Po první štaci, která se zrovna moc nevyvedla, je v čele týmu nová krev. Zároveň klan hlásí, že přebírá pochodeň od Team-Legalize a bude pořádat nový ročník Miss PG.

CyberTRUST asi nemá moc v lásce pár lidí, kteří s týmem dříve počítali. Jak klan na svět přišel, tak rychle taky odešel. Nyní snad svítá na lepší začátky a hezčí budoucnost. Dle slov manažerů týmu, chtějí dát především na bývalého člena Team-Legalize Davida "Deek" Heczka, který by měl vést jejich redakci.

S Davidem přichází i další věc od Team-Legalize, a to soutěž MISS PG. První díl, který se konal v první polovině letošního roku byl velice konfliktní, neboť některé dívky tuto soutěž označili za Miss Legalize. Ovšem ceny, které dívka získala byly opravdu hodnotné. Snad se tento ročník vyvede líp a neskončí to jako starší sestřička.

Přejděme ale k týmu, který se v cyberTRUST urodil. Hlavní oporou bude manažer-hráč Viktor "mEcca" Šiška, který hájil naposled barvy klanu bloody Army. Jestli se mu dařit i v novém působišti na dvou pozicích, to nám prozradí jen čas.

cyberTRUST.CS 1.6

{#Česká Republika} Viktor "mEcca" Šiška
{#Česká Republika} Ivan "funny" Fischer
{#Česká Republika} Michal "Retri" Lipský
{#Česká Republika} Lukáš "Btry" Drbohlav
{#Česká Republika} Filip "cpk" Drbohlav
{#Česká Republika} Jan "DlouhiS" Dlouhý

Nové sestavě a týmu cyberTRUST držíme palce.