Přejít k hlavnímu obsahu

Crew.sk CoD Night Cup #1

27. 10. 2009 | 22:08 Crew.sk CoD Night Cup #1
Hostingový klan crew.sk si pro nás připravil nigh cup v nejstarším sourozenci z rodiny Call of Duty.Celý turnaj proběhne 8. listopadu 2009, kdy sraz je v 16:30 na mIRC kanálu #crew.sk @ QuakeNet.org. Registrovat se můžete už od včerejšího dne až do výše zmíněného datumu. Ten den, kdy se sejdete všichni na mIRC se budou potvrzovat účasti v turnaji a od 17:00 na Vás čeká plnohodnotný zážitek.
Výchozí obrázek

Hostingový klan crew.sk si pro nás připravil nigh cup v nejstarším sourozenci z rodiny Call of Duty.

Celý turnaj proběhne 8. listopadu 2009, kdy sraz je v 16:30 na mIRC kanálu #crew.sk @ QuakeNet.org. Registrovat se můžete už od včerejšího dne až do výše zmíněného datumu. Ten den, kdy se sejdete všichni na mIRC se budou potvrzovat účasti v turnaji a od 17:00 na Vás čeká plnohodnotný zážitek.

Registrace

Registrovat se můžete na mail abuyin@seznam.cz v této podobě
Předmět : cRew.sk CoD 1 NC
Tělo zprávy : Název klanu (případně web. odkaz na klan), lineup týmu s guidy a kontakt na leadera sekce.

Systém turnaje

Hraje se klasicky 5/5 SD, Double Elimination, MR10. Pro jistotu na konci zápasu udělá každý tým na konci zápasu screen s výsledkem a každý hráč bude nahrávat demo. Na začátku zápasu bude bash o strany, prostě jako KB. K dispozici bude několik serverů, kde se budete moci rozehrát, nebo můžete využít serverů portálu GamePark.

Admin team

Jony "Abuyin" Priečinský - abuyin@seznam.cz , 257506198 , xfire - dzony12

Registrované klany můžete nalézt na crew.sk