Přejít k hlavnímu obsahu

Confis LAN se odkládá

28. 10. 2009 | 12:08 Counter Strike 1.6
Už 14. listopadu se měla odehrát v pražské herně BattleZone Confis CS 1.6 LAN. Ta se však z důvodu WGT odkládá na neurčito.Jedna z lépe obsazených LAN turnajů se měla odehrát už jen za dva týdny. Jenže díky pořádání Venom Gaming LAN a nadměrné aktivity portálu Grunex, se LAN turnaj přesouvá na neurčito.
Výchozí obrázek

Už 14. listopadu se měla odehrát v pražské herně BattleZone Confis CS 1.6 LAN. Ta se však z důvodu WGT odkládá na neurčito.

Jedna z lépe obsazených LAN turnajů se měla odehrát už jen za dva týdny. Jenže díky pořádání Venom Gaming LAN a nadměrné aktivity portálu Grunex, se LAN turnaj přesouvá na neurčito.

Turnaj, na kterém se bude hrát o 14.000 korun, se měla zúčastnit špička naší scény. Hlavním tahákem by byly jistě zápasy mezi eSubou a jejich odvěkým rivalem, týmem nEophyte. Celý výčet týmů naleznete na stránkách confis.org.

Vyjádření Kazimíra "KaZi" Krysty k odsunutí LANky

Po domluvě s mildou, jakožto organizátora všeho možného i nemožného, jsme došli k názoru, že bohužel nemůžeme konkurovat WGT a jsme nuceni tuto LAN posunout někdy na začátek příštího roku, z důvodu, že grunex má celý prosinec zabraný Battlezone pro sebe. Ale můžu vám zaručit, že se tato LAN uskuteční.

Za celou komunitu tak doufáme, že se LAN uskuteční po Novém Roce.