Přejít k hlavnímu obsahu

Ukrajinská škatulata

28. 10. 2009 | 21:39 Counter Strike 1.6
Takové změny, jaké teď postihly ukrajinskou scénu, se jen tak nevidí. Přední týmy, Amazing Gaming, DTS.Chatrix a KerchNET mění převážně mezi sebou hráče.Všechny změny jsou ještě dozvukem nedávného SuperCupu, který vyhrál tým Amazing Gaming. Na druhém místě skončili DTS.Chatrix a KerchNET totálně propadl a skončil až na šestém místě. Čekala se změna u KerchNET, ale největším překvapením je ukončení sekce u Amazing Gaming.
Výchozí obrázek

Takové změny, jaké teď postihly ukrajinskou scénu, se jen tak nevidí. Přední týmy, Amazing Gaming, DTS.Chatrix a KerchNET mění převážně mezi sebou hráče.

Všechny změny jsou ještě dozvukem nedávného SuperCupu, který vyhrál tým Amazing Gaming. Na druhém místě skončili DTS.Chatrix a KerchNET totálně propadl a skončil až na šestém místě. Čekala se změna u KerchNET, ale největším překvapením je ukončení sekce u Amazing Gaming.

Tým Amazing Gaming, který zvítězil na SuperCupu, dnes na svých stránkách oznámil, že jejich sekce končí. Hráči Andrey "B1ad3" Gorodenskiy a Valentin "valentiniCh" Kravchenko se rozhodli pro změnu a odešli do konkurenčních DTS.Chatrix. Juriy "strike" Tereshenko a Nikolay "weiss" Poplavskiy oznámili konec kariéry a Alexey "xaoc" Kucherov se stal volným hráčem.

Bývalá sestava Amazing Gaming

{#Ukrajina} Andrey "B1ad3" Gorodenskiy
{#Ukrajina} Valentin "valentiniCh" Kravchenko
{#Ukrajina} Juriy "strike" Tereshenko
{#Ukrajina} Nikolay "weiss" Poplavskiy
{#Ukrajina} Alexey "xaoc" Kucherov

DTS.Chatrix, druhý tým SuperCupu, řádně míchá sestavou. Ze sestavy odešli rovnou čtyři hráči, zůstal pouze Egor "pops" Zinoviev. Nová sestava je směsicí hráčů z Amazing Gaming, KerchNET a csr.arena. Manažer týmu je s příchodem hráčů velmi spokojen a na změny reagoval takto,

Myslím si,  že s B1ad3-m v sestavě máme větší šance.

Ze sestavy odešli tito hráči

{#Ukrajina} Danylo "Zeus" Teslenko
{#Ukrajina} Arsenij "Esenin" Trynozhenko
{#Ukrajina} Zurab "zu_zu" Chkadua
{#Ukrajina} Konstantin "fr0st" Istomin

Nová sestava DTS.Chatrix

{#Ukrajina} Egor "pops" Zinoviev
{#Ukrajina} Andrey "B1ad3" Gorodenskiy
{#Ukrajina} Valentin "valentiniCh" Kravchenko
{#Ukrajina} Sergeiy "Emelikk" Lebedev
{#Ukrajina} Serg "lmbt" Bejanov

A nakonec tým KerchNET, který se také otřásl v základech. Po zpatlaných výkonech na SuperCupu a Global Challenge v Dubaii, se tým rozhodl pro změny. Vadim "vad1k" Belousko z týmu odešel, protože se chce více starat o svůj vlastní život, a Serg "lmbt" Bejanov, bývalý kapitán odešel ze stejného důvodu, avšak následně oznámil příchod do nově vzniklých DTS.Chatrix.


Tým KerchNET v Dubaii a Emil "Kucher" Anhundov

Jejich místa zaujmou Danylo "Zeus" Teslenko a Arsenij "Esenin" Trynozhenko, oba bývalí hráči týmů jako pro100 nebo DTS.Chatrix. Arsenij už si s týmem KerchNET v minulosti začal. Jejich úkol je zcela jasný, do budoucna se sehrát, udělat co nejlepší výsledek na ASUS Autumn Cupu a Arbalet Cupu příští měsíc.

Nová sestava KerchNET

{#Ukrajina} Sergei "StariX" Yschuk
{#Ukrajina} Taras "craft1k" Voytenko
{#Ukrajina} Emil "Kucher" Anhundov
{#Ukrajina} Danylo "Zeus" Teslenko
{#Ukrajina} Arsenij "Esenin" Trynozhenko