Přejít k hlavnímu obsahu

Frag eXecutors pod tíhou změn

28. 10. 2009 | 22:42 Counter Strike 1.6
Polská dvojka, tým Frag eXecutors, se prohýbá pod tíhou změn, které na klan dolehly.Z týmu, který se dostal do skupinové fáze Extreme Masters IV, odchází dvojice Filip "pionas" Pionka a Piotr "pitek" Radomski, zatímco do týmu přichází hned trio nových hráčů v čele s Jaroslawem "pasha" Jarzabkowskim.
Výchozí obrázek

Polská dvojka, tým Frag eXecutors, se prohýbá pod tíhou změn, které na klan dolehly.

Z týmu, který se dostal do skupinové fáze Extreme Masters IV, odchází dvojice Filip "pionas" Pionka a Piotr "pitek" Radomski, zatímco do týmu přichází hned trio nových hráčů v čele s Jaroslawem "pasha" Jarzabkowskim.

Polský celek PGS ztrácí hned dvojici hráčů, Lukasze "drive" Snopkiewicze a Jaroslawa "pasha" Jarzabkovwského. Navíc se k týmu přidává Tomasz "ths" Sopel, který opouští tým DELTA BenQ. Tím pádem se na místo šestého hráče posouvá Jakub "tbj" Barczyk, o kterém se neví, jestli bude u týmu nadále pokračovat.

Nová sestava Frag eXecutors

{#Polsko} Artur "BEn" Ostrach
{#Polsko} Artur "dOk" Kaleta
{#Polsko} Lukasz "drive" Snopkiewicz
{#Polsko} Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski
{#Polsko} Tomasz "ths" Sopel

Polský celek dnes odehrál svůj první zápas ve skupině EM IV, kde narazil na švédské fnatic. Polští hráči však na švédské giganty nestačili a po prohrách na de_dust2 a de_train mají na svém kontě první prohru v turnaji.