Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky z domova

29. 10. 2009 | 15:28 Counter Strike 1.6
Protože chceme, aby se česko-slovenská scéna zvedla, musíme začít psát o tom, co se děje tady v těch našich dvou státečkách. Proto přicházíme novinky z domova.Soutěž s nEurotic GamingZaujmout umí kde kdo. Vymyslet si logo umí taky kde kdo. Tak proč to nezkusit? Klan nEurotic Gaming si pro nadšence v Adobe Photoshop připravil soutěž, která by měla přinést na světlo světa nová klanová trička.Soutěž je opravdu jen pro nadšence, takže nečekejte velký dárek na za vytvoření triček. Snad bude útěchou grafikovi, že má kde rozvíjet své nápady.
Výchozí obrázek

Protože chceme, aby se česko-slovenská scéna zvedla, musíme začít psát o tom, co se děje tady v těch našich dvou státečkách. Proto přicházíme novinky z domova.

Soutěž s nEurotic Gaming

Zaujmout umí kde kdo. Vymyslet si logo umí taky kde kdo. Tak proč to nezkusit? Klan nEurotic Gaming si pro nadšence v Adobe Photoshop připravil soutěž, která by měla přinést na světlo světa nová klanová trička.

Soutěž je opravdu jen pro nadšence, takže nečekejte velký dárek na za vytvoření triček. Snad bude útěchou grafikovi, že má kde rozvíjet své nápady.

Soutěž nalezente na stránkách nEurotic Gaming.

Bouncer4You podpoří suicide

Přední klan naší scény - tým suicide, podpoří jeden z nejlepších poskytovatelů serverů na "Starém kontinentě", firma Bouncer4You.

Tým, který se rychlým krokem prodírá čím dál tím více dopředu, si od nového poskytovatele serverů libuje v novém CS 1.6 serveru, který poskytuje jejich slovenské sekci výborné a pohodlné hraní.

Tým Suicide doufá, že spolupráce s touto firmou nás vyzvedne jeětě výš než jsme doposud byli.

 

iTentic.eu s novou sekcí

Klan iTentic.eu je poměrně mladým týmem na naší scéně. Ovšem s novou sekcí by se velmi rád zapsal do podvědomí všech hráčů. Proto si na pomoc přizval slovenskou CS 1.6 sekci doplněnou o hráče původem z Ukrajiny.

CS 1.6 iTentic.eu

{#Slovenská Republika} Peter "arson" Dobrovodský
{#Ukrajina} Anatolij "t0ce" Doroshkevich
{#Slovenská Republika} Richard "black1" Bako
{#Slovenská Republika} Fero "FranzP" Poboček
{#Slovenská Republika}Marián "hAFFFAN" Hurta
{#Slovenská Republika} Adam "zollen" Seidel

GL HF

Cyber Eyes končí

Ke dni 27. října končí jeden z dalších mnoha klanů, kteří se snažili probít na přední příčky tabulek CZ-SVK scény. Klan na svých stránkách děkuje všem, kteří ho kdy reprezentovali, kamarádům, partnerům atd. Extra poděkování a pár klanových fotek najedete na www.cyber-eyes.cz

 

Další náměty můžete psát přímo mě do PM, nebo hodit odkaz přímo sem do komentářů.